Amopage

Hvordan Løs opp en non-profit i California

- Views 2
Advertisement

En non-profit er et selskap som har en ubestemt tid liv i delstaten California. Så lenge den ikke-profit holder de føderale og statlige rapporterings forskrifter, opprettholder det et bevis på godt omdømme. Selv om det ikke betaler skatt, gjør en non-profit innlevere selvangivelse for å registrere alle donasjoner og inntekter ført inn i organisasjonen. Følg alle protokollen når det gjelder tid til å oppløse non-profit for å sikre styret eller medlemmer ikke blir stående holde posen for straffer eller avgifter fra en organisasjon alle trodde var stengt.

Bruksanvisning

Hold et møte med minst nok medlemmer til å ha et beslutningsdyktig. Quorumet er minimum antall stemmeberettigede medlemmer som kreves på et møte for å gjennomføre endringer. Selvfølgelig, jo flere medlemmer på møtet stemte jo bedre.

Forklare årsakene til en eventuell oppløsning, enten insolvens, fusjon eller annen måte. Sett en bevegelse på gulvet for å "løse opp non-profit" og "forberede et sertifikat for valget å trappe opp og oppløse" non-profit. Stem på bevegelse og fortsette etter godkjenning.

File statlige og føderale selvangivelse under skatt identifikasjonsnummer knyttet til non-profit. Videre sjekk med franchise skatt styret om status for non-profit; suspenderte selskaper er ikke kvalifisert for oppløsning før status blir utbedret.

Skaff Certificate of Valg til Wind-Up og overtone form. Dette er tilgjengelig via nettportalen for California statssekretæren. Få skjemaet underskrives av styret.

Skriv et brev til justisministeren for å be om en "Oppløsning Waiver" brev. Brevet skal inneholde navnet på den organisasjonen, full kontaktinformasjon for alle mottakere, liste over frie aktiva, restriksjoner på eiendeler og California vedtekter. Send en kopi av oppløsningen sertifikat, vedtekter, samt en kopi av selskapsform 990 for de tre foregående regnskapsperioder.

Fordel midler i henhold til vedtekter og godkjenning innkalling til riksadvokaten i oppløsning fraskrivelse.

Send Regjeringsadvokaten oppløsning fraskrivelse, oppløsningen valget form og en kopi av alle former sendes til riksadvokaten til statssekretæren.

Send inn en siste varsel fra innsending til Regjeringsadvokaten, kopierer alt sendt til utenriksminister med godkjenning brev samt dokumentere hvordan midlene er fordelt.

Hint

California Secretary of State postadresse er 1500 11th Street, Sacramento, California 95814. Telefonnummeret er (916) 653-6814.

The California justisministeren postadresse er Postboks 944 255, Sacramento, California 94244-2550. Telefonnummeret er (800) 952-5225.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-los-opp-en-non-profit-i-california/ "

相关文章!
 • Hvordan Løs opp en California LLC Hvordan Løs opp en California LLC
  - 阅 0

  Grunner til å oppløse en LLC omfatte manglende evne til å nedbetale store virksomheten gjeld, tap av fortjeneste, en fusjon eller etablering av en ny forretningsenhet. Før oppløsning et aksjeselskap, er det viktig å holde et styremøte slik at alle me

 • Hvordan Løs opp en leiekontrakt Hvordan Løs opp en leiekontrakt
  - 阅 0

  En leieavtale eller lease, for alle praktiske formål, er juridisk bindende. Når en leietaker bryter en lease, er loven nesten alltid på siden av eiendommen ledelsen eller eier, så det er viktig å vite hvordan å nærme seg dette potensielt vanskelig si

 • Hvordan Løs opp en levende tillit Hvordan Løs opp en levende tillit
  - 阅 0

  Det er tre forhold når en bobestyrer har myndighet til å oppløse en levende tillit. Den første er når oppløsningen er autorisert av vilkårene i tillit dokumentet. Den andre er når en lov autoriserer den tilliten som skal løses. Og den tredje er i hen