Amopage

Hvordan Løs opp en leiekontrakt

- Views 0
Advertisement

Hvordan Løs opp en leiekontrakt


En leieavtale eller lease, for alle praktiske formål, er juridisk bindende. Når en leietaker bryter en lease, er loven nesten alltid på siden av eiendommen ledelsen eller eier, så det er viktig å vite hvordan å nærme seg dette potensielt vanskelig situasjon.

Du trenger

Kopi av leiekontrakt

Bruksanvisning

Gjennomgå leieavtalen. Mange leieavtaler har tidlig frisetting klausuler. Et flertall av klausuler lage to bestemmelser: Du kan betale en gitt sum for å løse opp avtalen; eller i tilfelle avtalen avsluttes, vil du skylder en eller to måneders ekstra husleie, eller må foreta innbetalinger til en ny leietaker er funnet, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg, hvis staten tillater det, kan du også miste depositumet. Hvis ingen klausul blir tilbudt, kanskje du og grunneier kan komme til en minnelig løsning. Siden elle retningslinjer varierer fra staten, bli kjent med statens lover.

Søk etter en grunn til å bryte leieavtalen, hvis det er nødvendig. Noen stater tillater medlemmer av militæret for å "bryte" leieavtaler uten negative konsekvenser. Mangel på visse fasiliteter er mulig grunnlag, hvis de ble nevnt i leieavtalen, men ikke levert. For eksempel, hvis din lease lover gratis Internett eller tilgang til treningsstudio får du ikke, er det mulig å bruke dette under forhandlinger med utleier. Dersom leieavtalen ikke inneholder slike fasiliteter, undersøke bosituasjon. En huseier er nødvendig for å tilveiebringe sikre og sanitære forhold. Mugg eller bug infestation kan bety grunneier er ansvarlig for bøter fra lokale boliger myndighet. Det kan også være grunnlag for å saksøke, noe som er praktisk innflytelse når du forsøker å oppheve avtalen.

Snakk med utleier. Vær ærlig om situasjonen for å finne ut hvilke alternativer. Eiendommen kan ha noen feil, men kanskje du ble tilbudt en kampanje som krever at du flytter, eller du kan ha nylig blitt arbeidsledig. Uansett, du arbeider med faktiske personer, slik at mer høflighet og respekt du viser, jo mer kan du forvente å motta. Tilbyr alternativer. Finn noen å ta over resten av leieavtalen (i påvente av eieren godkjenning) eller tilby å betale avtalen før boligen er ikke lenger ledig.

Unngå forhastede handlinger. Husk hva som er i alles beste interesse. Du ønsker å oppheve avtalen og grunneier ønsker å motta kompensasjon fastsatt i kontrakten. Eieren ønsker ikke å se deg forlate eiendommen, og heller avvente utkastelse fordi både bety tapte inntekter. Likeledes, unnlatelse av å oppfylle en leieavtale kan negativt påvirke din kreditt score og gjøre det vanskelig å få gjennomslag for en annen eiendom.

Betal etter behov. Unnlatelse av å opprettholde din forpliktelse kan resultere i heftig straffer. I de fleste stater, er utleiere ikke nødvendig å forhandle vilkår som ikke er dekket i den opprinnelige leieavtalen eller senere skriftlige endringer. Dermed vurdere hva som er mest kostnadseffektivt i det lange løp. Hvis du har to måneder igjen på en leieavtale og betale $ 700 per måned, den $ 1400 i leie kan koste mindre enn å bryte leieavtalen (enten gitt i kontrakten eller bestemmes under forhandlingene).

Snakk med en advokat eller lokale leietakers rettigheter organisasjon hvis eiendommen manager er ikke åpen for forhandlinger eller kompromiss. Derfor kan du ende opp med å betale mer enn nødvendig for ulike sent avgifter eller brudd på kontrakten.

Hint

Finn en ny bolig før du flytter. Gi deg selv god tid til å undersøke den nye leiligheten.

Hold kontakt med naboer. Utveksling telefonnumre. Be om at de ringer deg så snart de ser leie okkupert. Denne informasjonen er viktig hvis du er å bryte en leieavtale med den situasjon som du vil betale leie til noen andre opptar plass.

Hvis det er straffen for å løse opp leieavtalen, betale dem. Hvis du ikke gjør det, kan du møte et søksmål eller bli rapportert til kreditt-byråer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-los-opp-en-leiekontrakt/ "

相关文章!
 • Hvordan Løs opp en non-profit i California
  - 阅 2

  En non-profit er et selskap som har en ubestemt tid liv i delstaten California. Så lenge den ikke-profit holder de føderale og statlige rapporterings forskrifter, opprettholder det et bevis på godt omdømme. Selv om det ikke betaler skatt, gjør en non

 • Hvordan Løs opp en levende tillit Hvordan Løs opp en levende tillit
  - 阅 0

  Det er tre forhold når en bobestyrer har myndighet til å oppløse en levende tillit. Den første er når oppløsningen er autorisert av vilkårene i tillit dokumentet. Den andre er når en lov autoriserer den tilliten som skal løses. Og den tredje er i hen

 • Hvordan Løs opp en nyrestein Hvordan Løs opp en nyrestein
  - 阅 0

  Min mor led med nyrestein. Så mye at tilbake i 1950 når de ikke vet så mye om tilstanden, legen fjerne en av hennes nyrer. Mor levde for mer enn 40 år med en nyre. Men det betydde å være ekstra forsiktig når det kom til nyrestein. Jeg skal fortelle d