Amopage

Hvordan Logg inn på en nettverkssvitsj

- Views 0
Advertisement

Hvordan Logg inn på en nettverkssvitsj


Når du identifisere de ulike nettverkssvitsjer i et nettverk, du til slutt må få tilgang til disse bryterne for å kontrollere ulike nettverksinnstillinger samt endre og / eller teste ulike nettverksinnstillinger. Riktig å logge inn på en nettverkssvitsj, bruker riktig legitimasjon, vil tillate deg å se bryteren konfigurasjon og eventuelt endre bryterkonfigurasjon.

Bruksanvisning

Gå til DOS-ledeteksten: Klikk "Start", deretter "Kjør" (for Vista, klikker du bare på "Start"), skriv inn "cmd" i vinduet som vises, og trykk deretter på "Enter".

Telnet til IP-adressen til svitsjen som du vil koble til: type "telnet switch-ip-adresse" (der "slå-ip-adresse" er IP-adressen til bryteren); og trykk deretter på "Enter".

Skriv inn brukernavnet oppsett for din bruk på bryteren på "Brukernavn:" spørsmål; og trykk deretter på "Enter".

Skriv inn passordet som tilsvarer svitsjen brukerkonto på "Passord:" spørsmål; og trykk deretter på "Enter".

Hvordan Logg inn på en nettverkssvitsj


Hint

Initial bryter innlogging vanligvis er i en "ikke-privilegerte" modus. Du må skaffe deg en "Enable" (dvs. "privilegert") passord, hvis du trenger å utføre privilegerte oppgaver som gjør bryteren konfigurasjonsendringer. På bryteren teksten etter at du har logget inn, type "ena" og trykk "Enter;" skriver "aktiver" passord, og trykk deretter på "Enter". Hvis du ser "#" spørsmål, er du nå i priviligert modus.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-logg-inn-pa-en-nettverkssvitsj/ "

相关文章!
 • Hvordan logge inn på den trådløse ruteren Hvordan logge inn på den trådløse ruteren
  - 阅 0

  En trådløs ruter er en nettverksenhet som fungerer som en gateway bli med datamaskinen og høyhastighets modem. Den fungerer også som et trådløst aksesspunkt, slik at de trådløse-aktiverte enheter å kommunisere med det og koble til Internett trådløst.

 • Hvordan Logg inn til MSN Messenger Live- Hvordan Logg inn til MSN Messenger Live-
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å chatte med venner, familie eller kolleger på nettet, så kan du bruke et direktemeldingsprogram. Windows Live Messenger, tidligere kjent som MSN Messenger er et direktemeldingsprogram for å kommunisere med andre brukere over hele verd

 • Hvordan logge inn i en Student Portal Hvordan logge inn i en Student Portal
  - 阅 0

  Student portaler huse alle en elevs viktige elektroniske dokumenter, fra offisielle transkripsjoner til timeplaner. Logge inn en student portal, men kan noen ganger være en frustrerende og uoversiktlig prosess, spesielt når du gjør det for første gan