Amopage

Hvordan Løft Noens Spirits

- Views 0
Advertisement

Hvordan Løft Noens Spirits


Det er å bryte ditt hjerte å se en venn som går gjennom tøffe tider. Du kan ikke være i stand til å "fikse" ting for henne, men du kan løfte hennes ånder med gjennomtenkte, personlige bevegelser. En av de beste tingene du kan gjøre for henne høres ut som en klisjé, men det er viktig - bare være der for henne. Gi henne en klem når du ser henne. Ring henne på et uventet tidspunkt å la henne vite at du tenker på henne. Oppmuntre henne til å komme seg ut av huset, og hvis hun ikke vil gå på egen hånd, gå med henne. Bli den sympatiske stemme eller svak touch som minner henne at hun er elsket.

Vær der

Din venn kan være motvillige til å se folk, men prøver å tilbringe litt tid med ham. Han sannsynligvis vil ønske velkommen oppmerksomhet fra en venn, spesielt hvis han føler alene eller mislikt. Stopp av med en batch av hans favoritt cookies og bo litt for å gi en sympatisk øret. La ham snakke om det som plager ham om han vil - noen ganger, bare å være i stand til å gi stemme til bekymringene bidrar til å lette byrden, skriver lisensiert klinisk sosionom Kevin T. Navin i Everyday Health magazine. Ikke prøv å analysere eller løse sine problemer, bare lytte. La ham vite at du bryr deg om ham og er tilgjengelig for å hjelpe etter behov.

Menings Gestures

Gå utover det periodiske telefonsamtaler, "tenker på deg" notater og sporadiske blomster ved å nå ut i en personlig meningsfull måte. En lunefull katt figur for hennes samling eller en favoritt forfatterens siste roman sier at du tok deg tid til å finne akkurat den rette gaven til henne. Send henne en humoristisk tegneserie eller sitat via sosiale medier hver dag, noe som gir henne noe å se frem til. Eller skjule en batch av billige, morsomme gaver rundt henne hjem for henne å finne i en mini gatefeier jakten. Å finne ut ledetråder og finne hver liten gave vil lyse hennes dag og hjelpe fjerne mørket hun følt. Lag en "bare for deg" bok av kuponger som hun kan løse behov for humør-løftere som "en prat med en venn", "iskrem behandler" eller "komedie klubb utflukt."

Få opp farten

Sitter rundt følelsen trist er usannsynlig å hjelpe vennen din føler seg bedre, så distrahere ham med en aktivitet som får ham ut og om. Gå en tur i parken eller en sykkeltur, eller delta på en fengende dans eller trening klasse sammen. Trening kan være en rask humør-booster. Hjelp ham å føle seg bedre om seg selv ved å prøve en ny utendørs utfordring, for eksempel zip-fôr eller fjellklatring, for å minne ham at han kan være vellykket og ha det gøy mens du prøver nye eventyr.

Hjelpe andre

Oppmuntre din venn til å bli involvert i en samfunnstjeneste prosjekt. Hjelpe de mindre heldige kan øke din venns ånder, være en sunn utsalgsstedet for å danne nye sosiale bånd og gi nytt perspektiv på sine egne problemer, kanskje til og med gjøre dem virke mindre skremmende. Tilby å gå med henne til å delta i en hjemme-bygningen venture eller tjene på et suppekjøkken.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-loft-noens-spirits/ "

相关文章!
 • Hvordan få noen til å leve med deg
  - 阅 0

  Hvordan få noen til å leve med deg. Så du er klar til å gjøre det neste store skritt i forholdet, ikke ekteskap, men spør betydelige andre å flytte inn med deg. Det kan ikke være ekte, men det er fortsatt et veldig stort steg og ikke noe som bør tas

 • Hvordan Bail noen ut av fengsel
  - 阅 0

  Hvordan Bail noen ut av fengsel. Det er aldri morsomt å få det sen kveld telefon fra en venn eller et familiemedlem som forteller deg at han / hun har blitt arrestert. Samtalen vanligvis betyr én ting: Ansvaret for å få ham / henne ut av fengsel har

 • Hvordan vet noen de har kroppslukt
  - 阅 0

  Det er tider når folk snakker om deg fordi de misunner deg og livet du lever. Så det er tider når de snakker om deg fordi du lider av den elendige tilstand som kalles kroppslukt. Selv om det kan synes å være noen taktfull måte å fortelle din venn ell