Amopage

Hvordan List forfatternavn Bruke MLA Style

- Views 0
Advertisement

Hvordan List forfatternavn Bruke MLA Style


MLA formatering er en metode for å gi kreditt til forfattere, forskere og kunstnere som arbeidet du har brukt eller henvist til i løpet av å skrive en forskningsrapport eller annet, lengre sikt undersøkende prosjekt. Det er svært viktig å sitere dette kildematerialet, fordi dette viser hvor du fikk den informasjonen som du baserte dine konklusjoner og også hindrer deg fra å bli beskyldt for plagiat, det handler om å direkte eller indirekte tar æren for andres skriftlige eller publisert arbeid. MLA stil har en veldig spesiell design for "arbeider sitert" sider, ofte kalt bibliografier i andre siteringsstiler, som inkluderer spesielle regler for notering forfattere og organisere dem i den mest brukervennlige design mulig. Les videre for å lære mer om hvordan du listen forfatternavn som bruker MLA stil.

Du trenger

Alle forfatterens navn

Bruksanvisning

Ta med fornavn og etternavn og mellomnavn innledende når det er mulig. På en MLA arbeider sitert side, bør alle primære forfatternavnene være oppført etternavn, fornavn og mellomnavn innledende. Hvis du ikke har all denne informasjonen, så ta med så mye som mulig. For eksempel bør Leslie Joanne Liptly skrives Liptly, Leslie J. fordi du har mer enn nok informasjon til å fylle alle krav. A. Tyson må imidlertid registreres som Tyson, A.

La ut titler. Profesjonelle titler som lege, professor eller Saint skal ikke inkluderes. Heller ikke bør degrees.Therefore, Dr. Jonathan Pitten, PhD., Vil bli oppført bare som Pitten, Jonathan.

Inkluder navn suffikser. Disse inkluderer filer som Jr., Sr. og III. For eksempel, professor Lincoln P.Strafford vil Sr. vises som "Strafford, Lincoln P., Sr."

Alfabet hele listen. Listen skal være ordnet alfabetisk etter etternavnet til førsteforfatter når det er mulig. Kilder uten kjent forfatter bør inkluderes i listen i den rekkefølgen bestemmes av den første bokstaven i det første viktigste ordet i tittelen. For eksempel, hvis forfatterne er Logan Yipman, Pansy Letby og Marjorie Hannon og du har en kilde uten en forfatter som heter "Når jeg bodde sammen med skilpadder," listen din vil se slik ut: Hannon, Marjorie. Letby, Pansy. "Da jeg bodde med Turtles". Yipman, Logan.

Liste solo forfatter oppføringer først. Hvis du har flere kilder med samme forfatter, liste de kildene som forfatteren skapt alene først. For eksempel, Lester Manley forfattet en artikkel, "Behagelig Peanut," alene og skrev en bok, Peanøtter i Amerika, med Angie Mooring, så Manley oppføringene skal se slik ut: Manley, Lester. "Gledelig Peanut." (Resten av sitatet skal settes inn her) Manely, Lester, og Angie Mooring. Peanøtter i Amerika. (Resten av sitatet skal settes inn her)

List flere verk av samme forfatter umiddelbart under forfatterens første oppføringen med tre bindestreker erstatter forfatterens navn. For eksempel, hvis Kimberly Hummer skrev tre artikler, "Growing kirsebær i et tørt klima", "Adaptive Prosesser den japanske Cherry Tree" og "Cherry Pie for alle", så hennes oppføringer skal se slik ut: Hummer, Kimberly. "Adaptive Prosesser den japanske Cherry Tree." (Resten av sitatet skal settes inn her) ---. "Cherry Pie for alle." (Resten av sitatet skal settes inn her) ---. "Økende Cherries i et tørt klima." (Sett inn resten av sitatet her)

Hint

Vær svært forsiktig med å sitere alle kilder til informasjon, selv om du ikke sitere dem direkte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-list-forfatternavn-bruke-mla-style/ "

相关文章!
 • Hvordan Cite en Annonse Bruke MLA Style Hvordan Cite en Annonse Bruke MLA Style
  - 阅 0

  Reklame er en unik form for referansemateriale. Det indikerer ikke bare den måten at folk kan ha tenkt på ting og oppfattes elementer på et gitt tidspunkt i historien, men også hvordan bedrifter og selskaper ønsker seg selv og sine produkter for å bl

 • Hvordan Cite en bok med flere forfattere Bruke MLA Style Hvordan Cite en bok med flere forfattere Bruke MLA Style
  - 阅 4

  Når du skriver en semesteroppgave eller arbeider på en lengre sikt forskningsprosjekt, er det viktig å holde oversikt over kilder til informasjon, slik at du kan kreditere dem for å bidra til din egen originale konklusjoner. Mens tradisjonelt denne t

 • Hvordan Cite et musikkalbum Bruke MLA Style Hvordan Cite et musikkalbum Bruke MLA Style
  - 阅 0

  I løpet av akademisk forskning, må du kanskje å sitere tekster eller hele sanger eller partiturer fra et lydopptak. Denne type referanse er litt uvanlig, men MLA stil pålegger et spesielt format som holder det enkelt og lett å lese, uavhengig av hvil