Amopage

Hvordan Lim en veve på en nisselue

- Views 0
Advertisement

Hvordan Lim en veve på en nisselue


Prosessen med liming hår veve til en strømpe hetten kalles en rask vevning eller cap veve. Liming veve til en nisselue kan du lage en hår veve stil som ligner på en parykk. På grunn av at veven er limt til lokket og ikke på håret, kan den hurtig fjernes og skiftes ut når som helst. Opprette en cap veve kan du eksperimentere med en annen stil, farge, lengde og tekstur i håret uten å forårsake noen skade på ditt naturlige hår.

Du trenger

Sjampo

balsam

Hårføner

fliseklemmer

Plast dusj cap eller bag

nisselue

Hair veve

Weave bonding lim

Saks

Bruksanvisning

 • 1

Vask, tilstand og føn det naturlige håret til å sikre at det er fritt for smuss og oljer. Bruk en fuktighetskrem til det naturlige håret og gre det grundig.

2

Flette det naturlige håret i en bikube design. Begynnelsen på nakken, begynner cornrowing håret i en sirkulær bevegelse til du kommer til toppen av hodet. Fest enden av cornrow til hodet ved hjelp av en Bobby pin.

3

Sett en plast dusj cap eller pose over det naturlige håret. Dette gjøres for å beskytte det naturlige håret fra en hvilken som helst limet som kan suge gjennom strømpen cap. En utstillingsdukke hode kan også brukes hvis det er omtrent samme størrelse som den personen som skal ha lokket veve.

4

Skyv en nisselue over plastlokket / bag. Kontroller at nisselue er trukket ned til pannen og sitter godt.

5

Fjern veven ut av pakken og legg den mot hodet. Begynnelsen på nakken, strekke veve fra øre til øre for å finne ut hvor mye veve du trenger. Når du har målt veven, bruke saks for å klippe det overskytende.

6

Påfør veve bonding lim på undersiden av veven og plassere den på nisselue på toppen av hodet. Trykk hardt på veven for å være sikker på at limet fester seg til nisselue.

7

Fortsett å måle, klippe og lime veven i en sirkulær bevegelse til du kommer til toppen av hodet.

8

Klipp et stykke vev som er ca 2 inches lang. Påfør en liten mengde veve bonding lim på undersiden av veven og rull den tett (som du ville rulle et teppe) med fingrene.

9

La rullet veve tørke grundig, deretter skille hårene i midten av rullen for å lage en top nedleggelse stykke, sier nettsiden Kvinner Svart Beauty Central.

10

Påfør veve bonding lim på bunnen av rullet veve nedleggelse og plassere den på kronen av hodet. Trykk hardt på nedleggelse for å sikre at den er limt på en sikker måte, så la veven tørke grundig. Hetten veve bør brukes uten plastlokket / bag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lim-en-veve-pa-en-nisselue/ "

相关文章!
 • Hvordan Lim en Weave i å gjøre en Swing Bob Hvordan Lim en Weave i å gjøre en Swing Bob
  - 阅 0

  Sving bob er en edgy frisyre som vil gi deg et moderne utseende. Du kan opprette swing bob bruk av lim i vever som er laget av enten syntetisk eller naturlig hår. Lim-in vever tillate deg å få swing bob titt hvis ditt naturlige hår ikke har den lengd

 • Hvordan Lim en Dovetail Joint
  - 阅 2

  Hvordan Lim en Dovetail Joint. En godt laget dovetail ledd er et testament til en møbelsnekker dyktighet, på grunn av både sin skjønnhet og sin styrke. Men for å få maksimal holdekraft fra et svalehaleforbindelse, må du lime det. Så ta det ekstra skr

 • Hvordan Lim spansk Moss til Styrofoam
  - 阅 2

  Spansk mose legger en vakker naturlig utseende til blomst håndverk og hjem innredning. Den ser fin i seg selv eller som en ekstra ornamenter på kranser, tørkede blomsteroppsatser, pyntegjenstander og lysestaker. Fordi det er lett og biter bryte lett,