Amopage

Hvordan Level Ground installerer murstein pavers

- Views 0
Advertisement

Installere murstein pavers for en gangvei eller uteplass kan gi hjemmet ditt en dramatisk nytt utseende. Hvis du håndterer prosjektet selv, kan du installere pavers som passer dine spesifikke preferanser. Den endelige leveling prosessen vil finne sted etter at pavers er lagt ut over sengen av sand. Sanden seng tillater finjustering av plassering av pumper steiner under installasjonsprosessen.

Du trenger

Skuffe

2x4 tre

Grus

Strøm eller hånd sabotasje

filter stoff

Plastic trimming

Overdimensjonerte stakes

Hammer eller klubbe

Bed sand

Bruksanvisning

Grave ut torv i området hvor de veidekke skal installeres. Grav området dypt nok til å få plass til 4 til 6 inches av grus, en 1-tommers seng av sand og paver steiner.

Grovt utjevne forsterkningslag med en 4- til 6-fots 2x4, ved å dra den på langs over skitt. Bruke en 4-fots nivå for å holde området nivå. Fjern eventuelle kvister eller steiner som kan hindre arbeidsområdet.

Fyll forsterkningslag med 4 til 6 inches av grus. Komprimere grusen ved hjelp av en kraft eller hånd sabotasje.

Dekk komprimert grus med filter stoff. Når stoffet er på plass, legger plast trim langs kantene av området der utlegger stenene vil bli installert. Hammer dimensjonert stakes inn i plast trim for å holde den og filteret stoffet på plass. Dette trim vil holde steinene på plass etter at de er installert.

Spade en 1-tommers lag av sengen sand over filter stoff. Dra fire-fots nivå over sengen sand for å jevne det ut; ta hensyn til nivået boble for å sikre at overflaten er nivået.

Installer paver steiner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-level-ground-installerer-murstein-pavers/ "

相关文章!
 • Slik installerer murstein pavers på betong Steps
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å Refinish konkrete tiltak, har du noen alternativer: Du kan male over trinnene, kan du male en faux finish eller du kan installere murstein pavers. Det siste alternativet vil gjøre trinnene skiller seg ut og legge til ditt hjem portro

 • Hvordan fjerne mugg på murstein pavers Hvordan fjerne mugg på murstein pavers
  - 阅 0

  Brick utleggere kan gjøre et attraktivt tillegg til et hjem, og deres leire-baserte konstruksjonen er miljøvennlig. I likhet med andre strukturer i landskaps, kan pumper blir utsatt for virkningene av mugg og andre sopp. Mugg kan vises som en svart,

 • Hvordan Level Ground for en Swing Set Hvordan Level Ground for en Swing Set
  - 阅 0

  Det er viktig at et barns huskestativet hvile på flat mark, ikke bare så svinger bevege seg riktig, men også for sikkerheten til de som er på den. Hvis settet ramme er ikke nivået, vil det bare ta en larm swinger å få ned hele forsamlingen. Dette pro