Amopage

Hvordan leve uten helseforsikring

- Views 2
Advertisement

Hvordan leve uten helseforsikring


I 2009, 50,7 millioner mennesker i USA var uten helseforsikring, opp fra 46,3 mill året før. En virkelighet for mange amerikanere, lever uten helseforsikring er en farlig tilværelse. Men hvis du er uforsikret, er det noen grunnleggende trinn du kan ta for å hjelpe deg å holde kropp og lommebok intakt.

Du trenger

Internettilgang

Praktiske måter å Livet uten helseforsikring

Det første skrittet mot å ikke trenge kostbar medisinsk behandling er å unngå sykdom og skade. Holde deg i god helse inkluderer å få nok søvn, spise riktig, trene og unngå farlige situasjoner. Du bør øve sunne vaner, som hyppig håndvask og spise en diett høy i vitaminer.

Mens bli med et treningsstudio kan være en ekstra utgift, det er mange måter å utøve uten å gjøre det. For eksempel kan du gå for spaserturer eller sykkelturer (som også kan spare penger på transport), eller sjekk ut fitness videoer fra ditt lokale bibliotek for gratis.

Avstå fra å røyke sigaretter, drikke alkohol til overmål og eksperimentere med illegale rusmidler reduserer risiko for din helse og sparer deg for penger.

Når du må se en lege, søke lavkost medisinske tjenester. Mens du må sikkert gå til legevakten for akutt medisinsk behandling når de står overfor en potensiell hjerteinfarkt eller slag, kan denne typen omsorg unngås i de fleste situasjoner. Går til legevakten garanterer omsorg til tross for manglende forsikring, men det er vanligvis billigere alternativer i ditt område.

For eksempel, gir Free Medical Search nettstedet informasjon om medisinsk og tannpleie basert på hvilken by du er nærmest, og selv har oppføringer for rådgivningstjenester. Oppføringene kontaktinformasjon for klinikker, samt grunnleggende informasjon om sine tjenester.

Kontakte lokale klinikker før du er syk og holde en liste over de nærmeste de - sammen med kvalifikasjonskrav (for eksempel ønsker å vise proof-of-inntekt eller registrere seg på forhånd), tjenester, åpningstider og steder - gjør det mulig å ta mer informerte valg om hvor du skal dra når du er syk eller skadet.

Velg et apotek som henvender til lav (ere) -inntekt klientell. For eksempel, lader Wal-Mart apotek $ 4 for en 30-dagers forbruk av mange vanlige generiske reseptbelagte medisiner, inkludert mange antibiotika. En rekke av disse medikamentene blir tilbudt på $ 10 for en 90-dagers forbruk.

Noen organisasjoner kan også hjelpe med reseptbelagte kostnader, for eksempel i Partnerskap for Prescription Assistance. Denne organisasjonen nettside lar deg navigere gjennom ulike typer hjelp, for eksempel å finne reseptbelagte spare kort av staten, basert på ditt behov, tilstand og plassering.

Hvordan leve uten helseforsikring


Siden noen helsekostnader er uunngåelig, bør du ha penger spart til å betale for helsetjenester. I 2006 var den gjennomsnittlige kostnaden for et sykehusopphold var $ 19 400 for en uforsikret person. Sykehus kostnader for de uforsikrede økte med om lag 76 prosent mellom 1997 og 2006. For å unngå å gå inn gjeld fra uventede medisinske utgifter, bør du sette inn penger på en sparekonto til bruk for slike kostnader. Selv en liten del av den innkommende penger vil legge opp over tid og tjene interesse. Du kan også be fakturering avdelingen av klinikken, legenes kontor eller sykehus hvis de kan gi rabatter på tjenester, spesielt for rask betaling eller betale i sin helhet.

Hint

Lær så mye om lokale lavkost helsetjenester alternativer mens du er godt å slippe å ta slike beslutninger når syke eller skadet.

Forsømme å søke legehjelp for symptomene for å spare penger kan føre til forverring av forholdene, eller i verste fall død.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-leve-uten-helseforsikring/ "

相关文章!
 • Hvordan leve uten strøm
  - 阅 0

  Når folk flest gå inn i et mørkt rom, når de for lysbryteren automatisk. Det er andre natur. En ett år gammel kan finne ut (og helt nyte) hvordan du slår lyset av og på. Men i denne alderen for å gå grønn og bevare våre naturressurser, kan alle lære

 • Hvordan leve uten kabel-TV
  - 阅 0

  Du trenger ikke kabel-TV, og ikke har det kan spare deg en bunt med penger og tid. Amerikanerne ser et gjennomsnitt på 12 år med TV over deres levetid. Tenk på hva du kan gjøre med 12 år av livet ditt i tillegg til å se på TV! Her er hvordan du gjør

 • Hvordan leve uten en fasttelefon telefon
  - 阅 0

  Er du vurderer å forlate din fasttelefon og gå helt trådløst? I så fall er det blitt lettere å gjøre det. For mange mennesker, er det bare økonomisk fornuftig å forenkle livet ved å gå trådløst. Følg disse trinnene for å leve uten en fasttelefon. Bru