Amopage

Hvordan leve med noen som har borderline personlighetsforstyrrelse

- Views 1
Advertisement

Å leve med noen som har borderline personlighetsforstyrrelse kan være vanskelig - spesielt hvis du ikke har noen forkunnskaper eller erfaring med sykdommen. Følg disse tipsene for å lette din opplevelse av å leve med noen som har borderline personlighetsforstyrrelse.

Bruksanvisning

 • 1

Godta at en borderline personlighetsforstyrrelse lidende har en sykdom. Ikke være raske til å dømme eller holde sin oppførsel mot dem.

2

Les opp på borderline personlighetsforstyrrelse. Lær så mye du kan om sykdommen og måter å takle det som en person som ikke har det. Finne måter å gjøre forståelse borderline personlighetsforstyrrelse og den personen du lever en pågående prosess.

3

Få målsetting om personens sykdom og hans oppførsel. Gjenkjenne symptomer på borderline personlighetsforstyrrelse kontra andre personlighetstrekk. Validere dine reaksjoner og følelser til borderline personlighetsforstyrrelse lidende atferd så mye som atferden selv.

4

Støtte så mye som mulig uten å gå på akkord med dine egne behov. Innse at du trenger å ta vare på deg selv mens du forsøker å bidra til trivsel for en annen.

5

Vær klar til å bli skuffet i den lidende atferd. Borderline personlighetsforstyrrelse er ikke en sykdom som helt forsvinner på grunn av din innsats. Men lære å være medfølende og tilgivende på personen.

6

Finn balansen i deg selv. Å leve med en person som lider av borderline personlighetsforstyrrelse vil være mye vanskeligere hvis du ikke føler stabil selv.

7

Lær hvordan du tar pauser fra din bosituasjon. Å leve med noen som har borderline personlighetsforstyrrelse kan være slitsomt på mange ulike nivåer. Ta deg tid til å omgruppere.

8

Delta i terapi. Finn en terapeut som har erfaring rådgiving folk som lider av borderline personlighetsforstyrrelse og deres familie og venner. Vær ærlig med terapeuten. Lær nye mestring.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-leve-med-noen-som-har-borderline-personlighetsforstyrrelse/ "

相关文章!
 • Hvordan leve med noen som har ADD Hvordan leve med noen som har ADD
  - 阅 2

  Å leve med en annen person i et ekteskap eller Samboer tar arbeid og samarbeid under de beste omstendigheter. Når en av partnerne har ADHD (ADD), kan opprettholde et vellykket forhold bli enda mer utfordrende. Bevissthet, medfølelse og vilje kan føre

 • Hvordan leve med noen mens i skilsmisse Hvordan leve med noen mens i skilsmisse
  - 阅 0

  Går gjennom en skilsmisse kan være en svært vanskelig tid i en persons liv. Gjør det samtidig å måtte leve med din snart-å-være ex kan føre til ekstra stress. Du kan finne deg selv tvunget til å leve sammen med din ex-kjæreste av økonomiske grunner e

 • Hvordan leve med en narsissistisk Husband
  - 阅 0

  Hvis mannen din har Narsissistisk personlighetsforstyrrelse (OD) søke hjelp fra en mental helse profesjonell. OD er ​​når en person har en slik oppblåst følelse av selvtillit at det fører ham til å føle og oppføre måter som begrenser hans evne til å