Amopage

Hvordan leve med noen mens i skilsmisse

- Views 0
Advertisement

Hvordan leve med noen mens i skilsmisse


Går gjennom en skilsmisse kan være en svært vanskelig tid i en persons liv. Gjør det samtidig å måtte leve med din snart-å-være ex kan føre til ekstra stress. Du kan finne deg selv tvunget til å leve sammen med din ex-kjæreste av økonomiske grunner eller på grunn av barna. Uansett årsak er, hvis du finner det eneste alternativet er å leve med din ektefelle, er det noen måter å gjøre begge livet enklere.

Hvordan leve med noen mens i skilsmisse

 • 1

Oppbevares adskilt så mye som mulig. Sjansene er, hvis du går gjennom en skilsmisse, er det ikke en hyggelig atmosfære i huset. Du vil definitivt ønsker å sove i separate soverom. Hvis du er på svært dårlige vilkår, kan det være lurt å planlegge ulike tider å bruke kjøkkenet, vaskerom eller andre delte plasser i huset. Bor borte fra partneren din er det smarteste du kan gjøre for å gå videre fra forholdet følelsesmessig.

2

Gjør klare regler med din ex. I et forsøk på å unngå fremtidige konflikter med din ex, opprette en up-front kontrakt som skisserer hvem som har ansvar for hva. Hvis du bestemmer deg for å splitte regninger, kan det være lurt å opprette en egen bankkonto bare for å betale disse regningene. Du vil også trenge å diskutere hvem som er ansvarlig for hvilke oppgaver rundt i huset.

3

Involvere deg i aktiviteter utenfor huset. Mennesker er vanedyr, og mens det kan føles normalt å bo hjemme, er det bedre hvis du får ut av huset så mye som mulig. Bli med i et treningsstudio eller starte en ny kunst-og-håndverk hobby hos din lokale hobbybutikk. Hvis du finner deg selv å leve med din snart å være ex på grunn av økonomiske årsaker, vil du kanskje vurdere å få en annen jobb. Du vil være å gjøre ekstra penger for å komme seg ut av situasjonen, og vil unngå noen vanskelige run-ins med din ektefelle.

4

Ta vare på deg selv. Det er svært viktig å ta vare på deg selv under en skilsmisse uansett hvis du fortsatt leve med den andre personen eller ikke. Gjør ting som gjør deg lykkelig. Tegn et varmt bad eller bruke litt tid på å lese en ny roman. Hvis du planlegger å bo i huset en stund, pusse opp soverommet. En ny maling jobb og dekorasjoner vil signalisere starten på en ny begynnelse og slette noen av de minnene som du har delt med din ex.

5

Respekterer din ex. Husk at du bor sammen med noen du en gang elsket og respektert. Ikke ta nye signifikante andre til huset som du deler. Hvis du ønsker å date igjen, møte din nye partner på en restaurant eller foreslå å gå til huset deres. Unngå å kaste noen sosiale sammenkomster på huset ditt i løpet av denne tidsperioden. Hvis det er en vanskelig atmosfære for deg og din ex, vil det mest sannsynlig være vanskelig for gjestene også. Hvis du trenger å kaste en fest, se på å kaste det på en venns hus eller en bankettsal.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-leve-med-noen-mens-i-skilsmisse/ "

相关文章!
 • Hvordan leve med noen som har borderline personlighetsforstyrrelse
  - 阅 1

  Å leve med noen som har borderline personlighetsforstyrrelse kan være vanskelig - spesielt hvis du ikke har noen forkunnskaper eller erfaring med sykdommen. Følg disse tipsene for å lette din opplevelse av å leve med noen som har borderline personlig

 • Hvordan leve med noen som har ADD Hvordan leve med noen som har ADD
  - 阅 2

  Å leve med en annen person i et ekteskap eller Samboer tar arbeid og samarbeid under de beste omstendigheter. Når en av partnerne har ADHD (ADD), kan opprettholde et vellykket forhold bli enda mer utfordrende. Bevissthet, medfølelse og vilje kan føre

 • Hvordan leve på egen hånd etter skilsmisse
  - 阅 0

  Når hver del av din daglige rutine og tankesettet har vært sentrert om hvordan du samhandler med en annen person, kan det være vanskelig å føle veien rundt å være singel igjen. Det er viktig å gi deg selv tid til å sørge og komme seg, men det er også