Amopage

Hvordan lekte & Plaster

- Views 2
Advertisement

Hvordan lekte & Plaster


"Lekte og gips" refererer til en indre vegg og tak bygge teknikk som var vanlig på 1950-tallet. Det innebærer å feste lekter eller tynne strimler av tre, til en vegg ramme og dekker dem med gips. Lekte og gips krever en betydelig innsats for å installere i forhold til gips, gipsplater eller andre alternativer. Det er også mer kostbart og mindre holdbar i de fleste tilfeller. Hvis du ønsker å lære å lekten og gipsvegger, vil det kreve flere dager å fullføre prosjektet.

Du trenger

Tre lekter

Hammer

Nails

glatt sparkel

Sand-baserte gips

Bruksanvisning

 • 1

Fest tre lekter til veggen ramme horisontalt, ca 1/2-tommers fra hverandre. De tre lekter bør være om lag 3/4 til 1-tommers bred, 1/4-tommers tykke og 4 fot lang. Tack dem til veggen ramme med hammer og spiker, som dekker det helt, og starter fra bunnen og arbeider til toppen. La 1/2-tommers plass mellom hver lekte for gipsen å synke inn. På siden av veggen som ikke er glatt, gipsformer kroker mellom lektene, holder den på plass.

2

Bland sand-baserte gips i henhold til produsentens instruksjoner eller kjøpe ferdigblandet gips for å spare tid. Bruk en glatt sparkel å bruke et lag med gips over lathed veggen. Plasteret bør være ca 1/4-tommers tykke. Scoop gips på sparkel og glatt den på veggen, trykke den mellom lektene å danne krokene. Fortsett prosessen til du har dekket hele veggen i en omtrent jevnt lag med gips. Tillater gipsen å tørke i 24 timer.

3

Påfør et andre lag gips på veggen, og skaper en jevn finish. Scoop gips opp med sparkel og glatt den på veggen. Dette andre lag bør være omtrent 1/2-tomme tykk. Tillater gipsen å tørke i 24 timer og gjenta prosessen med et tredje og avsluttende 1/4-tommers tykt lag av gips. Det endelige laget av gips bør tørke i minst 48 timer før du gjør noe som kan skade eller forstyrre den.

Hint

Når du kjøper lekter, spør en lumberyard for tre som er blitt splittet, i stedet for kutt. Split tre har en større strekkfasthet og vil produsere mer langvarig lekte og gips vegger og tak.

Bruk av lekte og gips i taket følger den samme prosessen som bruke det på en vegg.

Ikke forsøk å sette spiker i en lekte og gips veggen; Gips er sprøtt og vil sprekke lett hvis det utsettes for skade på noen måte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lekte-plaster/ "

相关文章!
 • Hvordan resirkulere plast dagligvarer poser
  - 阅 0

  Hvordan resirkulere plast dagligvarer poser. Plastposer Type 2 (high-density polyethylene film - HDPE) og Type 4 (low density eller lineær lav tetthet polyetylen film - LDPE / LLDPE) kan resirkuleres på ditt lokale supermarked og andre steder. Når po

 • Hvordan lage plast lerret Doll Furniture
  - 阅 1

  Hvordan lage plast lerret Doll Møbler. Lag en rekke plast lerret dukke møbler for mote dukker. Du kan lage patio møbler, soveromsmøbler, stue møbler og kjøkken møbler som dukker kan sitte eller ligge på. Følg disse tipsene for å gjøre plast lerret du

 • Hvordan resirkulere plast for Cash i Texas
  - 阅 0

  De fleste plast er resirkulerbare og du kan tjene penger ved å ta dine plast til et gjenvinningsanlegg. Plastflasker ender opp i et deponi grop, og begravet under jord og leire. Ifølge City of Houston og Keep Houston Vakker, er om lag 15 prosent av d