Amopage

Hvordan legge ved en ståltau til en vinsjtrommelen

- Views 0
Advertisement

En vinsj kan du heise eller dra et objekt enkelt. Enten du bruker en liten hånd-slått vinsj festet til en støtfanger eller en stor motordrevet vinsj på en fisketråler, de samme metodene gjelder hvordan å feste en wire tau til en vinsj trommelen.

Du trenger

Kraftige arbeidshansker

Ståltau

Bruksanvisning

Sett på et par kraftige arbeidshansker. Ikke hopp over dette trinnet. Ikke bare er det enkelt å kutte deg selv på en flettet ståltau, men hanskene kan være alt som redde hånden fra å bli knust i vinsjen skulle noe gå galt. Hansker vil gi deg den nødvendige split-andre varsel om at hånden din er i ferd med å bli fanget i trommelen fordi trommelen og ledningen vil ta hansken først og napp den.

Finn utløserspaken på vinsjtrommelen. Det vil være på en av sideplatene, sannsynligvis ved sideinnlegget sporet der ståltauet blir satt inn. Åpne utløserhåndtaket. Dette vil åpne trådklembakkene på trommelen ved siden innsatsen sporet.

Før enden av vaieren over toppen av trommelen mot baksiden av vinsjen. Hvis du er svingete ledningen til en støtfanger montert vinsj, passerer ledningen over toppen av vinsjen spolen mot baksiden av lastebilen. Trykk på enden av ståltauet inn i sideinnlegget sporet og mellom klembakkene. Trekk i utløserhendelen lukket slik at ledningen klemmen tett og låsen på enden av ledningen.

Vikle ledningen på vinsjen. Trekke ledningen over toppen av vinsjen, bakover og rundt spolen. Styr ledningen ved løst holde ledningen med hånden og lede den inn på spolen. Du ønsker ledningen til å bryte fra siden innsatsen sporet til motsatt side av spolen uten overlappende. Når man kommer til den andre siden av spolen, lå sløyfen for det neste lag over den siste og begynner å vikle kabelen (igjen uten å overlappe ledning i dette lag) inntil det når den siden med innsatsen sporet igjen. Hold innpakning ledningen i lag fra side til side av spolen, og pass på at det ikke er noen overlapping unntatt på den aller siste løkke der du bytter lag.

Hint

Alltid vind minst 20 fot mer ståltau på vinsj enn du forventer trenger. Dette vil tillate deg å håndtere noen overraskelser i feltet.

Følg alle de anbefalte sikkerhetsregler utstedt for merke og modell av vinsjen. Drevet vinsjer vind tau i høy hastighet og kan forårsake alvorlige skader.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-legge-ved-en-staltau-til-en-vinsjtrommelen/ "

相关文章!
 • Hvordan legge ved en symaskin til et sybord Hvordan legge ved en symaskin til et sybord
  - 阅 6

  Selv om en sy kabinett vil gi deg mer out-of-sight lagringsplass med sine skuffer, en sy bord eller skrivebord tilbyr nesten like mye funksjonalitet i en mindre pakke. De fleste sy tabeller har bare hovedrommet, som huser symaskinen, og en annen skuf

 • Hvordan legge ved en Deck til et hus med Vinyl Siding Hvordan legge ved en Deck til et hus med Vinyl Siding
  - 阅 5

  Hvis du har planer om å bygge en kortstokk for å komplettere din utendørs plass, kan du velge å bygge en frittstående dekk, eller legge ved et dekk til huset ditt. De fleste huseiere velger festet dekk, fordi de er mer stabile enn frittstående dekk,

 • Hvordan legge ved et bilag til et juridisk dokument
  - 阅 0

  Ofte, når innlevering papirer med domstolen eller i utarbeiding juridiske dokumenter, er det nødvendig å legge ved en utstilling. Denne artikkelen gir en oversikt over hvordan å feste en utstilling til et juridisk dokument. Du trenger Penn Papir Word