Amopage

Hvordan legge ved en Lattice Eller en Trellis til Concrete

- Views 0
Advertisement

Hvordan legge ved en Lattice Eller en Trellis til Concrete


Feste et gitter eller espalier til en betongvegg er ikke på langt nær så vanskelig som det kan høres. Gitter kan gi betongvegger økt visuell appell og låne karakter og skjønnhet til et område. Gitter og trellises kommer i en rekke former og materialer. Med flid og tålmodighet, kan en hel kjøring av gitter eller espalier installeres på en betongvegg innenfor en dags tid.

Du trenger

Gitter eller espalier

Elektrisk drill

Slagdrill

# 12 plast ankere

Hammer

Håndsag

PVC-rør

4-tommers hot-dyppet galvaniserte skruer

Bruksanvisning

Bor et pilot hull stort nok for en # 12 skrue i betongveggen. En elektrisk drill en karbid-tippet borekrone eller en hammer drill med vil gjøre jobben lettere. Pilothull skal bores på 3-fots intervaller, vertikalt og horisontalt, og skaper et rutenett av hull i betong.

Installer plast ankere som vil huse # 12 skruer i hvert av hullene. Bare sett anker i pilothull og trykk den forsiktig med en hammer for å bygge den.

Klipp lengder av PVC-rør i to-tommers seksjoner med en håndsag. Du må like mange biter av PVC-rør som antall pilothull du boret. Ved hjelp av PVC-rør som en spacer mellom gitteret og betong eliminerer behovet for trevirke som vil råtne i et par år og må byttes ut. Bore pilothull gjennom sentrum av hver 2-tommers lengde på PVC-rør.

Bor pilothull i gitteret eller espalier stykker på 3-fots intervaller, horisontalt og vertikalt. Pass på at pilothull i gitteret linjen opp riktig med pilot hull i betongveggen. For å gjøre dette, må du kanskje en assistent til å holde gitteret opp mot veggen mens du merke stedet av pilothull for gitteret.

Fest gitteret til betongveggen. Spør en assistent til å holde gitteret på plass mot betongveggen. Sett en 4-tommers varmgalvanisert skruen gjennom pilothull i gitteret, deretter gjennom PVC-rør og inn i plast anker i betongveggen. Trykk på montering tett mot betongveggen som du strammer skruen med en elektrisk drill. Gjenta denne fremgangsmåten for hver av styrehullene inntil alt av gitteret har blitt installert.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-legge-ved-en-lattice-eller-en-trellis-til-concrete/ "

相关文章!
 • Hvordan legge ved en rustfritt stål Flettet Hose til en kobber vannrør Hvordan legge ved en rustfritt stål Flettet Hose til en kobber vannrør
  - 阅 0

  Kobberrør er ofte brukt for under-vasken vannforsyning linjer både på kjøkkenet og på badet. Imidlertid er de fleste synker på markedet utstyrt med fleksible rustfritt stål slanger som faller ned fra under kranen forsamlingen. Den vanligste måten å k

 • Hvordan legge ved en Lattice skjerm til en Deck rekkverk Hvordan legge ved en Lattice skjerm til en Deck rekkverk
  - 阅 0

  Et gitter skjerm er en type av panel av tre med jevnt fordelte hull gjennom. Ment for bruk utenfor, kan du trene vinranker og andre krypende planter til å vokse gjennom hullene for å fylle i gitteret og skape en frodig vegg av grøntområder. Feste et

 • Hvordan legge ved en Vizio Sound Bar hjemmekino til en Vizio TV
  - 阅 0

  De fleste HD-TV kommer med små innebygde høyttalere som noen ganger kan gi en liten og lite imponerende lyd. Du kan legge til et eksternt høyttalersystem som Vizio Sound Bar å legge større lyd med mer bass til din TV. Hvis Vizio TV har en S / PDIF-ut