Amopage

Hvordan legge ved en kabelkanal til en vegg

- Views 0
Advertisement

Hvordan legge ved en kabelkanal til en vegg


Installering av elektriske ledninger på utsiden av veggene mellom koblingsbokser krever kabelkanalen. Conduit er et tynnvegget metallrør gjennom hvilke trådene forløper for å holde dem ute av syne og trygt ved ikke å bli utsatt for. Den beste måten å feste en kabelkanal til en vegg, er å bruke lednings stropper. Conduit stropper ligne en halv-sirkel med en lang flens. Den halv-sirkel del av stroppen passer over utsiden av ledningen med flensen flatt mot veggen. Conduit stropper er tilgjengelig på elektriske forsyne butikkene og Oppussing sentre.

Du trenger

4-fots nivå

Conduit stropp

Drill med bits

Plast vegg anker

skruer flathodede for vegg anker

betongskruer

muttertrekker

Batteridrevet skrutrekker med stikkontaktadapte-

Bruksanvisning

Plasser lengden på kanalen der du vil montere den på veggen. Ved å feste til en elektrisk koblingsboks, sørge for at ledningen på linje med kontakten på siden av boksen.

Spør en venn til å holde røret mot veggen. Plasser en 4-fots nivå over toppen av rørledningen. Plasser røret som nødvendig, slik at den er plan. Plasser en ledning troppen over ledningen med monteringshullet av stroppen mot veggen under stroppen, en fot fra enden av ledningen. Merk monteringshullet på veggen med en blyant.

Bevege stroppen 1 fot fra den motsatte ende og markere monteringshullet. Plasser stroppen i midten av kanalen mellom de to første monteringshullene og markere den tredje hull på veggen med en blyant.

Bore styrehull inn i betong eller tegl et murbor litt mindre enn de konkrete festeskruer med, hvis montering av ledningen til betongen. Bore hull med en standard borekrone samme diameter som den plast anker, hvis montering av ledningen til gips.

Feste ledningen til den elektriske koblingsboks. Koblingsboksen har aa kontakten på siden. Skyv enden av ledningen inn i kontakten og stramme settskruene på utsiden av koblingsstykket med en muttertrekker for å feste røret.

Sett plast ankere inn i styrehullene, hvis montering i gips. Trykk på de ankere med en hammer inntil ankeret er i flukt med veggen. Plasser røret remmen over ledningen med monteringshullet flens på anker, eller over hullet i veggen hvis montering på betong.

Skru en flathodet skrue gjennom ledningen stroppen og anker med en muttertrekker, hvis montering på gipsveggen. Installere et konkret skrue gjennom stroppen og inn i styrehullet med en batteridrevet skrutrekker, og kontakten, ved installasjon i betong. Skru feste sakte inn til bunnen av skruehodet kommer i kontakt med remmen. Ikke stram skruen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-legge-ved-en-kabelkanal-til-en-vegg/ "

相关文章!
 • Hvordan legge ved en baseboard til sement vegger Hvordan legge ved en baseboard til sement vegger
  - 阅 0

  Gulvlister kan snu en trist og vanlig vegg til noe med mer karakter og stil. De er installert på bunnen av vegger og kan være farget eller malt for å matche eller kompliment innredningen. I områder hvor sement blir anvendt i stedet for tradisjonelle

 • Hvordan legge ved en hodegavl til en vegg
  - 阅 0

  Veggmontert hodegjerder er en standard i mange hotellrom fordi de er et billig alternativ til de tradisjonelle hodegjerder krever montering og plass. Mange huseiere følger dette kostnadsbesparende og plassbesparende kø av hotellbransjen, og legge til

 • Hvordan legge ved en Cornice til en vegg Hvordan legge ved en Cornice til en vegg
  - 阅 0

  Gesims boards i alle former og størrelser er laget for å aksent vinduer og til og med badekar. Utformet på riktig måte, kan en gesims gjenskape utseendet av en hel plass. Men enda viktigere, må gesimsen festes til veggen på riktig måte for å henge ri