Amopage

Hvordan legge til kremen av kokos til en hvit Cake Mix

- Views 0
Advertisement

Hvordan legge til kremen av kokos til en hvit Cake Mix


Kremen av kokos er ikke bare for blandede drinker og karriretter. Som en ingrediens i bakervarer, er det ligner på tunge kremfløte eller sukret kondensert melk. Da lagt til en hvit kake mix, gjør det til en deilig kokos-flavored kake uten mye arbeid. Du kan også bruke en gul kake mix i stedet for hvit.

Cream of Coconut Forklart

Fløte fra kokos, som ofte brukes i blandede drikkevarer, er i likhet med kondensert melk, og er et biprodukt for å gjøre kokosmelk. Kokosmelk er laget ved å koke kokosmasse med vann i et forhold på 4-deler kokos til en-del vann. Blandingen blir så filtrert, og den gjenværende væsken er kokosmelk. For å gjøre kokosnøtt krem, produsenter fortsetter å koke blandingen inntil nesten alt vannet er fordampet, hvilket ga et kremaktig produkt som ligner fordampet melk. Denne væsken er avkjølt og krem ​​som stiger til toppen er kremen av kokos. Du kan finne kremen av kokosmelk i søtet og usøtet formler, som begge arbeider i baking. Selvfølgelig, søtet varianter gir en søtere kaken.

Bland It In

For å legge til kremen av kokos direkte til en hvit kake mix, kombinere kake mix med en liten boks med kremen av kokos, rømme og egg og olje anbefalt på pakken. Bruk hele egg i stedet for eggehviter, og utelate vannet. For en enda mer intens smak, legg en bit av kokos ekstrakt eller mandel ekstrakt, som utfyller kokos smak pent. Beat røren på middels i 1 til 2 minutter før det er kremet og glatt. Hell i to preparerte runder eller en 9- med 13-tommers rektangulær pan. Du kan også lage cupcakes med denne røren. Stek kaken i 30 til 40 minutter ved 350 grader Fahrenheit eller til kaken er lett brunet og det fjærer tilbake når du berører den.

Taste Test

Kremen av kokos ikke bare legger sødme og fuktighet til en kake, men også fett. En kopp kremen av kokos inneholder 897 kalorier og 32 gram fett, som alle er mettet, selv om ernæring innhold kan variere noe avhengig av merke. Denne ekstra fett - sammen med rømme - sikrer en fuktig, anbud kake. Men gjør det en og annen nytelse.

Jazz It Up

Å legge kremen av kokos til en hvit kake mix gjør en deilig kake, men ta det over-the-top med noen ekstra skritt. Poke noen hull i kaken med en gaffel eller spyd kort tid etter at den kommer ut av ovnen. Drypp litt av kremen av kokos over kaken. Som kaken avkjøles, kremen av kokos siver inn i hullene, legge enda mer fuktighet og kokos smak. Legg kremen av kokos til en kremost frosting og topp med ristet kokos.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-legge-til-kremen-av-kokos-til-en-hvit-cake-mix/ "

相关文章!
 • Hvordan legge til musikk til en webside
  - 阅 1

  I denne artikkelen vil du lære flere måter å legge musikk til en nettside ved hjelp av HTML. Du vil også lære hvordan du kan få din nettside spille musikk fra en klikket linken på siden din. Du trenger HTML (tekst) redigering programvare (notepad, Ho

 • Hvordan legge til sider til My Web Site Mal
  - 阅 1

  Hvordan legge til sider til nettstedet mitt mal. Maler gjør bygningen nettsteder enklere. Dette er en sikker faktum. Og de er ofte billigere enn å ansette en designer. Ett problem, men kommer opp med de fleste maler: de har ikke nok linker på dem til

 • Hvordan legge til Amazon annonsekode til en Wordpress-blogg
  - 阅 1

  Hvordan legge til Amazon annonsekode til en Wordpress-blogg. Har du lyst til å linke til Amazon produkter på bloggen din og tjene litt penger fra affiliate salg inntekt? Det er ikke mye HTML kunnskap involvert i å få koden på bloggen din. Jeg skal vi