Amopage

Hvordan legge til en PCI Serial Port

- Views 0
Advertisement

Hvordan legge til en PCI Serial Port


En seriell port er en sammenheng port som bruker pin baserte tilkoblinger for å koble til en ekstern enhet, for eksempel en skriver eller skjerm til en datamaskin. Hvis du har en enhet som fortsatt bruker serielle porter må du legge til en PCI seriell port til PC-en.

Du trenger

Philips skrutrekker

Bruksanvisning

Koble strømledningen fra datamaskinen og alle eksterne enheter. Finn utløserknappen på sidepanelet av saken eller finne holder skruer på baksiden av kabinettet. Datamaskinen saken kan variere i hvordan saken paneler er fjernet. Fjern holdeskruene hvis aktuelt.

Finn en ledig PCI-spor på datamaskinens hovedkort.

Hvordan legge til en PCI Serial Port


Fjern holdeskruen rett bak PCI-sporet på baksiden av kabinettet. Skyv ut metalldekselet som dekker åpningen i datamaskinen saken som kommer på linje med PCI-spor.

Ta tak i PCI seriell port kort med kanten fylt med gull eller sølv forbindelseslinjer som vender mot PCI-spor.

Line opp kanten av kortet med sporet. Pass på at alle spaltene i kanten av kortet line up med hevet plast takkene på PCI-spor.

Skyv PCI-kortet på plass til kortet smetter på plass. Hvis kortet ikke vil gli inn, se etter små klips på hver side av sporet. Bruk tommelen og pekefingeren på den ene hånden til å skyve disse klippene utover mens du skyver kortet inn i sporet. Klippene vil låses på plass når kortet er satt helt inn.

Sett på en beholdning skruen for å feste kortet på plass. Kontroller at serieporten forbindelsen er synlig og tilgjengelig gjennom baksiden av maskinen. Sett på saken panelet og eventuelle skruene.

Koble til alle tilkoblinger og slå på datamaskinen. Hvis det vises en melding som sier at ny maskinvare er oppdaget, følg instruksjonene på skjermen for å søke etter og installere drivere. Hvis kortet kom med en CD med drivere, sett inn CD når du blir bedt. Start datamaskinen på nytt hvis du blir bedt om.

Hint

Ikke fjern et eksisterende PCI-kort som det kan være skjermkortet, lydkortet eller nettverkskort.

Alltid lade ut statisk fra hendene ved å berøre en metalloverflate før du håndterer datakomponenter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-legge-til-en-pci-serial-port/ "

相关文章!
 • Hvordan legge til et PCI-spor Hvordan legge til et PCI-spor
  - 阅 0

  Peripheral Component Interconnect (PCI) slisser i en stasjonær datamaskin tillate hovedkortet til å bli koblet til en annen enhet eller en driver, slik som et nettverk, lydkort eller TV tuner. Hovedkort er vanligvis begrenset til antall PCI-spor som

 • Hvordan legge til en USB Power Port til en bil Hvordan legge til en USB Power Port til en bil
  - 阅 0

  Universal Serial Bus (USB) -kontakter er vanlig i moderne elektronisk innretning industrien. Mange mobile enheter inkluderer kabler som kobles til en datamaskin, og USB er standard i dag. I økende grad er nye biler bygget med fabrikkstandard USB-port

 • Hvordan legge til en ekstra harddisk i Windows 8 Hvordan legge til en ekstra harddisk i Windows 8
  - 阅 0

  Hvis din nåværende harddisken ikke har nok plass til alle filene dine, kan du legge til en ekstra harddisk til datamaskinen for å møte plass etterspørselen. Windows 8 stasjonære datamaskiner kan godta en annen harddisk, så lenge de har en ledig SATA