Amopage

Hvordan legge til en garasje til en eksisterende struktur

- Views 0
Advertisement

Hvordan legge til en garasje til en eksisterende struktur


Legge til en garasje til en eksisterende hjem eller bygning krever en godt gjennomtenkt design. Du ønsker ikke å gå på akkord med markedsverdien av eksisterende bygg. Spør en byggmester til å hjelpe deg med å tegne formen på den nye garasjen og være spesielt oppmerksom på taklinjen. Den beste design er å gjøre garasjen se ut som om det har alltid vært en del av hjemmet. Legge til en garasje til en eksisterende bygning kan kreve at du fjerner en del av taktekking på bygningen for vedlegg. Arbeid i godt vær for å unngå regn kommer inn i et eksisterende hjem eller bygning.

Du trenger

Byggetillatelse tillatelse~~POS=HEADCOMP

2 av 12-tommers trelast styrene

2-av-4 trelast styrene

Betong for gulv

Slagg blokker for stiftelsen

elektriske ledninger

lysarmatur

Garasje dør

Expert snekker

elektriker

Side utgangsdøren

Dør jamb kit

Utvendig grade kryssfiner

Sponplater plater

Garasjeport sporing

Attic takstoler

Bruksanvisning

 • 1

Spør en mester snekker til å hjelpe deg å vurdere huset eller bygningen allerede på plass. Mål plassen du har tilgjengelig for garasje. Skisser hvordan å knytte ny garasje tak i det eksisterende taket linje. Tegn en detaljert plan på millimeterpapir, ved hjelp av en firkant for å representere 6 inches av fast plass. Verve hjelp av en arkitekt hvis bygningen er finere. Du ønsker ikke en garasje tillegg til å se dårligere enn den opprinnelige arkitekturen.

2

Erverve en byggetillatelse og liste over byggeforskrifter for en garasje tillegg. Engasjere arbeidere til å grave fundamenter for garasje og hell betong for å støtte stiftelsen. Hvis garasjen er på en skrå området, må du legge til slagg blokker for å lage en garasje stiftelse som er nivå og klar for betonggulv. Bruk grus for å bringe garasje gulvnivå før du ringer en konkret leverer selskapet. Hell gulvet og verve snekkere til å bygge sidevegger og innramming for garasjen. Kjøp loft takstoler for å støtte taket.

3

Lag garasjen rammene for området under taket linje. Bruk 2 med 12-tommers trelast styrene for innramming. Fjern eksisterende takbelegg eller fasader på eksisterende struktur svært nøye. Nysgjerrige inn i rammen for å feste den nye garasjen kan lett skade et hjem eller bygning. Engasjere eksperter for å bistå i dette. Vær forsiktig for å unngå elektriske ledninger og vannrør som du fjerne ytterkledning eller taktekking. Heise loftet takstoler på plass ved hjelp av manuell arbeidskraft eller løfteutstyr leid og brakt på stedet.

4

Legg ved utvendig med murstein eller murverk ytterkledning og spikeren på utvendig-grade kryssfiner eller sponplater for taket. Bygg overheng og installere asfalt helvetesild eller et metall taket. Plasser alltid takrenner på garasje med nedløpsrør og splash blokker. Regn avrenning vil skade grunnlaget for en garage.Call en elektriker til å installere alle elektriske ledninger i garasje. Har lysarmaturer satt på plass og elektriske koblingsbokser installert. Isoler utvendige veggen områder av garasjen hvis ønskelig.

5

Nail gips enn pigger og i taket områder. Plasser roll-type isolasjon i taket området hvis du vil tilbringe tid i garasjen på biler eller utføre annet arbeid i kaldt vær. Vurdere å installere en liten varmeapparatet på plass. Heng en utvendig garasjeporten og hovedgarasjeporten på metall sporing. Paint utsiden av garasjen med høy kvalitet utvendig maling. Sett på to eller tre strøk for å bevare overflatene mer effektivt. Maling garasjeporten hvis nødvendig. Installer en garasje døråpner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-legge-til-en-garasje-til-en-eksisterende-struktur/ "

相关文章!
 • Hvordan legge til en eksisterende telefonen til AT & T Plan
  - 阅 0

  Det kan komme en tid når du trenger å legge til en eksisterende telefonen til AT & T-konto. Dette kan skje i tilfelle du ønsker å bytte ut en telefon eller legge til en annen linje til dine tjenester. Uansett hva årsaken kan være, og legger til en ek

 • Hvordan legge til en eksisterende veranda eller dekk Hvordan legge til en eksisterende veranda eller dekk
  - 阅 0

  Som behovene endres eller familien vokser, kan det hende du må justere størrelsen på din veranda eller dekk. Utvidelsen som du legger til en strøm utendørs struktur bør være på samme nivå eller har trappetrinn ned til et lavere nivå. Opprette en utvi

 • Hvordan legge til en eksisterende septiktank Hvordan legge til en eksisterende septiktank
  - 阅 1

  Staten kode spesifikasjoner bestemme septiktank dimensjonering for å behandle en estimert mengde vann som brukes i hjemmet. Ekstra soverom eller vann bruke inventar kan endre volumet av tanken er nødvendig for å riktig behandle avløpsvann. Underdimen

 • Hvordan legge til et eksisterende Brick Wall Hvordan legge til et eksisterende Brick Wall
  - 阅 0

  Øke lengden eller høyden på en murvegg endrer den generelle formen og følelsen av denne plassen. Du kan ikke legge til en innvendig murvegg, med mindre veggen har ledig plass på toppen eller sidene. Endring av en dekorativ vegg, så som en støttemur e