Amopage

Hvordan legge til en ekstern antenne på en Toshiba

- Views 1
Advertisement

Hvordan legge til en ekstern antenne på en Toshiba


En ekstern antenne for en Toshiba flatskjerm-TV festes gjennom antenne / kabel inngang. Faktisk vil noen koaxialforbindelsen feste via denne inngangen, der den høyeste kvalitet 1080i sendinger kan mottas. Eventuelle andre enheter som kobles til TV-en bør bruke HDMI-kabeltilkoblinger for den høyeste oppløsningen.

Du trenger

Toshiba flatskjerm-TV

ekstern antenne

Koaksialkabel

Bruksanvisning

Koble antenne koaksial kabel til antenne / coax inngang på TV-apparatet. Den koaksialkabel tilkobling av en mannlig F-tilkobling er gjenget skrutilkobling på baksiden av Toshiba TV. Den koaksial tilkobling fra kabelen er enten en skrue-on eller push-on type.

Åpne innspill til antennen gjennom instruksjonene på skjermen med fjernkontrollen eller fra TV-menyknappen. TV-skjermen vil automatisk konfigurere seg selv når enten Antenne eller Kabel er valgt som en inngang.

Trykk på Menu på fjernkontrollen for å åpne katalogen på TVen. Fire knappene på fjernkontrollen brukes til å få tilgang til navigering i menyene. De fire knappene er Meny, Ch. Return, Enter og Avslutt. The Ch. Return knappen er en tilbake-knapp som returnerer menyen til forrige aktiv tilstand. Avslutt lukker menyene på skjermen. De fire retningsknappene som omgir Enter-knappen i midten av den eksterne brukes til å styre opp-ned og venstre-høyre bevegelse av den aktive markøren.

Velg Installasjon delen. Installasjonsmenyen er helt til høyre grafikken i rekken av seks menyalternativer. (Når installasjonsmenyen er aktiv, det er boksen blir hvit, alle andre menyene er lyseblå, for å indikere at de ikke er valgt.) Valg av menyene er laget med venstre-høyre retningsknappene, som Toshiba kaller Naviger knapper.

Velg antenne / kabel-alternativet i installasjonsmenyen. Det er det første alternativet oppført. Inngangs konfigurasjon tillater valg av enten antenne eller kabel gjennom settet er koaksial inngang. Velg alternativet antenne.

Velg Terrestrial menyen. Terrestrial menyene er: Input Configuration, Channel Program, Channel Legg til / slett, Kanal Søkemodus, og Signal Meter. Velge Channel Program skanner automatisk og lagrer alle tilgjengelige kanaler. Kanal Legg til / slett viser en liste over alle disse kanalene, og tillater individuell on-off utvalg. Signal Meter gir en grafisk sanntids avbildning av kanal signalstyrke, samt ytterligere signalstatistikk.

Se over-the-air (OTA) stasjoner via antenne-innstillingen. Eventuelle OTA-signaler sendes i flere band, samt den høyeste oppløsningen for tiden kringkastes.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-legge-til-en-ekstern-antenne-pa-en-toshiba/ "

相关文章!
 • Hvordan legge til en ekstern antenne til din PS3 Hvordan legge til en ekstern antenne til din PS3
  - 阅 0

  PlayStation 3 (PS3) har en innvendig antenne som brukes til å motta trådløse overføringer fra et trådløst hjemmenettverk. Legg en ekstern antenne til PS3 for å forsterke og forbedre sin evne til å motta Wi-Fi. Et par enkle forsyninger som finnes rund

 • Hvordan legge til en ekstern WiFi-antenne Hvordan legge til en ekstern WiFi-antenne
  - 阅 0

  Datamaskiner som ikke har en intern WiFi-antenne trenger en ekstern WiFi-antenne for å koble til et trådløst nettverk lokalt. Uten denne antennen, vil datamaskinen bruker må koble datamaskinen til et modem, med en nettverkskabel, for å få tilgang til

 • Hvordan legge til en ekstern e-post til en Exchange-distribusjonsliste Hvordan legge til en ekstern e-post til en Exchange-distribusjonsliste
  - 阅 0

  Legge til en ekstern e-postadresse til en distribusjonsliste Exchange er nødvendig hvis du sender e-post til personer utenfor organisasjonen. Dette gir brukerne et sentralt sted å slå opp kontakter i Outlook. Det gir dem også et sentralt register for