Amopage

Hvordan legge penger til kontantkort

- Views 0
Advertisement

Hvordan legge penger til kontantkort

Forhåndsbetalte kortutstedere får betalt hver gang du foretar et kjøp, så det er i deres interesse å sørge for at du kan laste med så lite problemer som mulig. Som sådan, de gir rikelig med raske og enkle metoder for å overføre penger. Noen av disse er gratis, mens andre bærer en avgift.

Last Sted

Forhåndsbetalte kortutstedere vanligvis arbeider med et nettverk av forhandlere som tilbyr reload tjenester. Hvis du ønsker å laste penger på kortet ditt, sjekk ut kortutstederens hjemmeside for å finne en reload sted nær deg. På disse stedene, kan du legge penger på kortet ditt, eller bruk et annet kort for å laste penger på den. Pengene du laster vil enten gå rett inn på kortet ditt, eller vil du få utdelt en reload kupong. Dette vil inneholde en kode som du kan bruke til å legge penger til kortet ditt. Du vil vanligvis trenger å logge inn på din forhåndsbetalt kort konto på nettet for å bruke koden for å få midler til kortet ditt.

Brukskonto Transfer

Hvis du bruker nettbank til å administrere din brukskonto, kan du logge deg inn bankens elektroniske tjenester og gjøre en overføring av midler til kontantkort. Du kan også sette i gang en overføring ved å ringe banken din kundeservice linje, eller ved å besøke en av sine grener. Du trenger din kontantkort utsteders routing-nummer og kontonummer, sammen med 16-sifret nummer på forsiden av kontantkort. Hvis du ønsker å unngå å måtte gjentatte ganger omlasting kortet ditt, ta kontakt med forhåndsbetalte kortutstederen og sette opp en direkte innskudd fra din brukskonto.

på nett

Mange forhåndsbetalte debetkort utstedere la kundene legge til midler på nettet. Enten logge inn på kontoen din via kortutstederen hjemmeside, eller bruke sin mobil enhet app. Du vil være i stand til å legge til midler som bruker en annen bank eller kredittkort. Noen kortutstedere tillate sine kunder å laste sjekker via sine smarttelefoner eller nettbrett. For å gjøre dette, må du ta et bilde av sjekken du ønsker å laste inn og sende den til din kortutsteder.

Internett Transaction Services

Legg midler til forhåndsbetalte debetkort med online transaksjonstjenester som PayPal, Google Wallet og Skrill. Metoden for å gjøre dette vil variere avhengig av hvilken tjeneste du bruker. Sjekk ut din online transaksjon tjeneste hjemmeside for instruksjoner om hvordan du kobler til det forhåndsbetalte debetkort.

Lønn

Du kan ha din lønn eller eventuelle utbetalinger du mottar fra staten betales direkte på din forhåndsbetalte debetkort. I de fleste tilfeller vil du bare trenger å gi den personen eller organisasjonen betaler du med kortutstederen sin routing-nummer og kontonummer, sammen med kortnummeret som referanse.

avgifter

Forhåndsbetalte kortutstedere eller deres agenter ofte kreve en avgift for å laste penger på kortene. Du vil typisk være truffet med et gebyr hvis du laster på et fysisk sted eller bruke et kredittkort for å tilføre midler til kontoen din. Direkte innskudd overføringer er vanligvis gratis. Forhåndsbetalte kortutstedere bruke ulike gebyrstrukturer, så sjekk vilkårene og betingelsene eller kortutstederen hjemmeside for å finne ut hvor mye du må betale.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-legge-penger-til-kontantkort/ "

相关文章!
 • Hvordan legge penger til en tradisjonell IRA
  - 阅 0

  Noen yngre enn 70 ½ år som har lønnsinntekt fra kompensasjon eller selvstendig næringsvirksomhet er kvalifisert til å åpne en individuell avgang konto, ofte referert til som en tradisjonell IRA. Den tradisjonelle IRA har betydelige skattefordeler, in

 • Hvordan legge penger til en bankkonto Hvordan legge penger til en bankkonto
  - 阅 0

  Det finnes flere alternativer for hvordan du kan legge penger til din bankkonto. Hvert alternativ kommer med sine egne fordeler, slik at du kan bestemme hvilken som er best til å sende penger til din brukskonto eller sparekonto. Du trenger bankkort R

 • Hvordan legge penger til en 401k Hvordan legge penger til en 401k
  - 阅 1

  Ansatte vurdere sine 401k kontoer for å være en integrert del av deres kompensasjonspakke. Premisset bak 401k er at pengene utsatt fra din årlige inntekt er investert i børsnoterte fond for utbetaling ved pensjonering. Du må legge til riktig mengde p