Amopage

Hvordan Lay Tile Utenfor på en Wood Surface

- Views 0
Advertisement

Hvis du har en veranda, dekket dekk eller annet område med utendørs treoverflaten, og du leter etter en måte å kle den opp, bør du vurdere flislegging. Gulvfliser kan legges utendørs med de riktige forberedelsene. Du kan kjøpe en spesiell flis underlag kalles en frakopling membran, en tøff, fibermateriale som du mørtel over tre, og deretter mørtel flis over membranen. Det gir en buffer for å forhindre at flisene fra cracking med den naturlige bevegelse av treet i løpet av klimaforandringer.

Du trenger

thinset mørtel

Hakk mørtel sparkel

Frakopling membran for utvendig flis

Verktøykniv

Chalk SnapLine

T-kvadrat

Gulvfliser

Avstandsstykker

Tile cutter

grout

grout sparkel

Svamp

Bruksanvisning

Rengjør tre overflaten og la det tørke helt. Bruk tann mørtel sparkel å spre thinset mørtel langs den ene kanten av gulvet, dekker nok areal til å legge en kurs av frakopling membran fra ende til annen.

Sett det første kurset av membran i morter, trykk den godt ned. Skjær den i størrelse med et verktøy kniv. Spre en annen rad med mørtel og sette en annen løpet av membran, presset sammen den første. Fortsett til hele gulvet er dekket i kurs av membran.

Del på gulvet i fire like deler, med en kritt SnapLine å legge to kryssende linjer. Bruk en T-kvadrat i krysset når du setter den andre linjen, for å sikre at det er nøyaktig vinkel mot den første linjen.

Spre thinset mørtel over midt på gulvet, på toppen av skjæringspunktet mellom linjene, ved hjelp av tann mørtel sparkel. Dekk nok areal til å presse fire gulvfliser på plass. Sett fliser i mørtelen, i skjæringspunktet mellom linjene, sette avstandsstykker mellom dem.

Spre ekstra mørtel og legge flere seksjoner, og bygge ut fra midten av gulvet mot veggene, langs linjene. Sette avstandsstykker mellom dem. Bruk flis kutter for å kutte fliser på kantene av gulvet, ved siden av veggene.

La mørtelen tørke over natten. Fjern avstandsstykkene.

Fugemasse fliser med fugemasse sparkel, først med den lange kanten av det å trykke fugemasse inn flisen mellomrom. Bruk en fuktig svamp til å tørke av overflaten av fliser, forlater mørtel mellom dem. La det stå i to til tre dager.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lay-tile-utenfor-pa-en-wood-surface/ "

相关文章!
 • Hvordan Lay Tile Over Formica Benkeplater Hvordan Lay Tile Over Formica Benkeplater
  - 阅 0

  Formica countertops kan bli utdatert og slitt med tiden. En god måte å fornye utseendet på kjøkken countertops er til flis dem. Tile kan brukes direkte over de gamle Formica countertops hvis laminat er i god stand. Hvis du har Formica countertops og

 • Hvordan Lay Tile i en Diamond Pattern
  - 阅 0

  Fastsettelse av fliser i et rutemønster er ganske grei, men for litt preg på din fliser på gulv, her er hvordan man skal legge dem ned i en diamant mønster. For formålet med denne artikkelen, er 6-by-6 tommers fliser anvendt som en referanse. Tenk, å

 • Hvordan Lay Tile Over sprukket betong Hvordan Lay Tile Over sprukket betong
  - 阅 0

  Betong er et godt utgangspunkt for å legge fliser. Imidlertid kan betong sprekke eller småskader og ikke i god stand for flis basen. Betongen kan heller ikke være i vater. Den typiske Oppussing handyman kan reparere betong og få den klar for flislegg