Amopage

Hvordan Lay 20x20 Porcelain Tile

- Views 3
Advertisement

Hvordan Lay 20x20 Porcelain Tile


Tilsetting av porselen fliser til et rom ikke bare legger skjønnhet til hjemmet, men også verdien. Alle har forskjellig smak i typer flis de liker i sine hjem, men trenden med større fliser er på oppgang. Å kunne legge fliser til ditt hjem selv er en må-ha ferdigheter når man sammenligner prisene belastet av flis entreprenører bare for arbeidskraft. Legging fliser er moderat utfordrende, men hvis du tar deg god tid og gjøre arbeidet med presisjon, vil sluttresultatet bli akkurat som hva du ville få fra en hvilken som helst entreprenør.

Du trenger

Thin-set mørtel (ferdigblandet)

tannsparkel

Nivå

Rett kant

Tile avstandsstykker

Våt flis sag

Bruksanvisning

Bestem hvordan du vil at fliser skal legges ut, og finne et utgangspunkt som du vil starte din flislegging. Bruk tannsparkel til å spre et jevnt lag med tynn-set mørtel på gulvet i området der du starter din 20x20 fliser. Pass på at hakkene er av enda høyde over hele overflaten der den tynne-set mørtel er blitt spredd. Bruk tannsparkel for å spre et jevnt lag av tynn-set mørtel på baksiden av den første side ved side, slik at til og med hakk på tvers av overflaten.

Sett flisen på plass, og trykk hardt ned på flisen. Bruk nivå for å sikre at flisen sitter flat. Hvis overflaten på flisen ikke er i vater, bruk hendene til å trykke ned på hjørnene av flis for å justere nivået på riktig måte. Utjevning av 20x20 fliser er lettere på grunn av større areal. Du kan ha en bedre ferdig prosjekt på grunn av bruk av 20x20 fliser enn du ville gjort hvis du hadde valgt en mindre flisstørrelse. Ikke bruk shims eller andre gjenstander for å justere nivået på flisen fordi dette vil føre til hull i den tynne-set mørtel, til slutt resulterer i skader på gulvet.

Bruk tannsparkel til å spre et jevnt lag med tynn-set mørtel på gulvet, slik at hakkene er enda. Bruk tannsparkel for å spre tynn-set mørtel på baksiden av en flis av gangen, og pass på å ha med høyde hakk.

Angi at flisen på plass, en flis ved et tidspunkt, ved siden av den eksisterende flis. Etter innstilling hver flis, legg flis avstandsstykker rundt det å skape enda fugemasse linjer. Trykk hardt ned på flisen for å sikre at den tynne set mørtel på flisen binder til tynn-set mørtel på gulvet. Pass på at kantene på flisen matche opp til at de eksisterende fliser som grenser det. Sørg også for at flisen er nivå, og bruke en rett kant for å justere flisene.

Cut flisene kantene av arealet du er flislegging. Mål plass med et målebånd, og merk den tilsvarende målingen på en brikke. Bruk en våt flis så å klippe flis langs den markerte linjen. Når du kutter 20x20 fliser, må du kanskje kuttet fra den ene siden av flis og slå flisen rundt for å kutte fra den andre retningen, avhengig av størrelsen på flis sag. Også, når du skjærer porselen fliser, vil du ønsker å skjære gjennom en honing stein først med flis så for å sikre at bladet av flis så er i optimal stand til å kutte porselen. Hvis du ikke gjør dette før kutte flisen kan porselen chip langs kuttet. Sett kuttet fliser på samme måte som de andre fliser.

Hint

Når du bruker en våt flis så, kuttet sakte. Flisen Sagbladet har en tendens til å binde når flis er kuttet for fort og kan føre til alvorlige skader.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lay-20x20-porcelain-tile/ "

相关文章!
 • Hvordan Lay Bathroom Floor Tile Hvordan Lay Bathroom Floor Tile
  - 阅 0

  Legging bad gulvfliser er ikke ekstremt utfordrende, det tar bare litt planlegging, tålmodighet og utholdenhet. Du kan tenke på å gjøre om flis eller gulv som allerede er på badet, eller kanskje du starter friskt i et nytt hjem. Uansett tilfelle, den

 • Hvordan Lay Ceramic Floor Tile i et bad Hvordan Lay Ceramic Floor Tile i et bad
  - 阅 0

  Remodeling et bad eller installere et nytt bad kan være en utfordring. Mange beslutninger må gjøres for å sikre et godt designet, fullt funksjonelt bad. En slik avgjørelse er den type gulv. Tile har blitt svært populært de siste årene. En god, riktig

 • Hvordan Lay Kitchen Floor Tile Hvordan Lay Kitchen Floor Tile
  - 阅 0

  Flislegging kjøkkengulvet ikke bare gjør kjøkkenet ditt ser bedre, det gjør det også mer funksjonelle. Enda bedre, kan det være en av de enkleste rommene til flis, fordi det nesten alltid har rette kanter. Selv om det kan virke som et stort prosjekt,