Amopage

Hvordan lavkost arbeidskraft påvirke effektivitet?

- Views 1
Advertisement

Hvordan lavkost arbeidskraft påvirke effektivitet?


Selv bruker lavkost arbeidskraft for produksjon og grunnleggende tjenester kan virke økonomisk attraktiv på kort sikt, det er ulemper med å bruke denne strategien. Lovbrudd, produktfeil, arbeidstaker sikkerhetsspørsmål og høy turn er alle ulemper forbundet med lavkost arbeidskraft. Alle disse ulempene, blant annet direkte påvirke effektiviteten av et selskaps virksomhet.

lovbrudd

Ifølge Daily Finance, krenket Wal-Mart Clean Water Act i 2012, og ble pålagt å betale $ 27,600,000 i delstaten California. Brudd stammet fra dårlig trent og dårlig betalt ansatte dumping avfall på en ulovlig måte. Ikke bare gjør disse typer brudd oppmerksomheten vekk fra bunnlinjen, men også redusere driftseffektivitet. I tilfelle av Wal-Mart, hvis de ansatte hadde avhendet avfall på riktig måte første gang, ville det ikke ha vært behov for opprydding, en juridisk forsvar og andre aktiviteter avvike fra selskapets samlede effektivitet.

Defekter og kundens Returnerer

Lavkost arbeidskraft har kanskje ikke de samme ferdighetene, etikk eller holdning i forhold til bedre betalt arbeid, noe som resulterer i produktfeil og kunden returnerer. Lavkost arbeidskraft kanskje ikke vet hvordan man skal arbeide så effektivt heller, eller hvordan du fjerner avfall fra sine prosesser eller systemer. Jo høyere defekt priser, produksjon behandlingstid og kunden returnerer kjøre opp driftskostnadene, selv om arbeidskraft er billig og i utgangspunktet ser innbydende ut. Spesielt kan kunden returnerer øke arbeidsmengden kundeservice representanter og andre i en organisasjon, ikke bare produksjon personell.

Worker Safety

Dårlig betalte og utdannede ansatte kanskje ikke så kjent med arbeidstaker sikkerhetsstandarder som de burde være, til slutt resulterer i høyere ulykkesrisiko. I tillegg til eventuelle økonomiske forpliktelser selskapene har knyttet til ulykker, de må også forholde seg til arbeidstaker nedetid og den resulterende tapt produktivitet i forbindelse med ulykken. Til syvende og sist, arbeider sikkerhetsspørsmål svekker den totale effektiviteten av en bedrift og kan ha varige konsekvenser for selskapets økonomiske fremtid.

Gjennomtrekk av arbeidskraft

Lavtlønnede ansatte har en tendens til å holde på jobbene sine for en kortere periode, fordi de har en vanskelig tid overlevende på magre lønn. Høy turnover har en direkte innvirkning på operasjonell effektivitet. Alle krefter satt i rekruttering, on-boarding og opplæring ansatte er bortkastet når de forlater. Når erfarne medarbeidere forlate bedriftens arbeidsstokk, kan det føre til forstyrrelser for alle på et lag eller i en hel avdeling, til tross for hvis de er ydmyk betalt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lavkost-arbeidskraft-pavirke-effektivitet/ "

相关文章!
 • Hvordan husholdning kjemikalier påvirker planter? Hvordan husholdning kjemikalier påvirker planter?
  - 阅 1

  Vanlige husholdningskjemikalier kan inneholde mange vage ingredienser. Boligeiere kan bekymre seg for hvordan disse kjemikaliene påvirke både husholdning planter og planter i naturen. Mens mange av disse kjemikaliene vil utvanne når de går inn i vann

 • Hvordan Financial Stress påvirker et ekteskap? Hvordan Financial Stress påvirker et ekteskap?
  - 阅 0

  Stress over økonomien kan ødelegge et ekteskap. Den påvirker av økonomisk nød kan inkludere skylden, panikk og mangel på intimitet. I noen tilfeller kan uløste økonomiske problemer føre til skilsmisse. Det er viktig for et par å jobbe sammen for å lø

 • Hvordan AP klasser påvirke Gjennomsnitt Hvordan AP klasser påvirke Gjennomsnitt
  - 阅 0

  Den amerikanske utdanningssystemet gir mange muligheter for high school-elever. Fra sport til fritidsaktiviteter til AP klasser, alle disse mulighetene øke sjansene for mulig registrering til en høyskole eller universitet. Når det kommer til klasse a