Amopage

Hvordan laste opp PDF-filer i PHP

- Views 3
Advertisement

Hvordan laste opp PDF-filer i PHP


PHP har en opplastingsfunksjon som håndterer laste opp filer til webserveren. Last opp PDF-filer som skal vises på nettstedet ditt for å gi de besøkende informasjon i et universelt filformat. For å laste opp PDF-filer spesifikt, må du gjøre fradrag i PHP koding som bare PDF-filer er tillatt. Dette er nyttig når slik at andre kan laste opp til serveren din mens du holder kontroll over hva de laster opp. Opprett et webskjema som fungerer som et brukergrensesnitt for å laste opp PDF-filer til serveren din.

Bruksanvisning

Opprett en ny HTML-dokument i et tekstredigeringsprogram, for eksempel Notisblokk, eller en web-redigering program, for eksempel Dreamweaver. Bytt til "code" eller "HTML" se hvis du bruker en web-redigeringsprogram.

Skriv inn HTML-koden for å lage skjema som brukerne vil bruke som grensesnitt for å laste opp PDF-dokumenter.

"<Html>

<Head>

<Body>

<Form action = "<? Php print $ PHP_SELF?>" Enctype = "multipart / skjema-data" method = "post">

Velg et PDF-dokument for å laste opp: <input name = "uploadedfile" type = "file" /> <br />

<P> <input type = "submit" name = "submit" value = "Send" /> </ p>

</ Form>"

Dette vil skape et enkelt skjema som har et felt for å angi hvilket dokument for å laste opp og send-knappen som skal bruke PHP-kode for å håndtere laste opp PDF-skjema. Utelate anførselstegn ved begynnelsen og slutten av koden.

Trykk "Enter" et par ganger for å hoppe over et par linjer. Dette holder koden formatert og lettere å lese i tilfelle du trenger å gå tilbake og endre noe ned linjen.

Angi i koden som PHP programmering er i ferd med å starte. Skriv inn "<? Php" for å indikere dette. Hopp over en linje og skriv i resten av koden som skal håndtere opplasting av PDF-dokumentet når brukeren har klikket på "Send" -knappen på skjemaet du opprettet.

"Define (" FILEREPOSITORY", "./");

if (is_uploaded_file ($ _ FILES [ 'pdf_document'] [ 'tmp_name'])) {

if ($_FILES['pdf_document']['type'] != "application/pdf") {

echo "&lt;p>Files must be uploaded in PDF format.&lt;/p>";

} else {

$name = $_POST['name'];

$result = move_uploaded_file($_FILES['pdf_document']['tmp_name'], FILEREPOSITORY."/$name.pdf");

if ($result == 1) echo "&lt;p>PDF document successfully uploaded.&lt;/p>";

else echo "&lt;p>There was a problem uploading the file. Check that the file is valid and try again.&lt;/p>";

} #endIF

} #slutt om

?>"

Ta ut anførselstegn fra de første og siste linjene i koden. Koden nytt navn filen mens den lagrer det til serveren. Dette er viktig i tilfelle at to personer prøver å laste separate PDF-dokumenter med samme filnavn. Lukk opp HTML-koden med:

"</ Body>

</ Head>

</ Html>"

Lagre dokumentet med Php filtypen. Last opp dokumentet til webserveren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-laste-opp-pdf-filer-i-php/ "

相关文章!
 • Hvordan laste opp PDF-filer til Tumblr Hvordan laste opp PDF-filer til Tumblr
  - 阅 1

  Legge til en PDF til Tumblr vil hjelpe deg å gi flere medier og informasjon til publikum. Du må laste opp PDF-filen til en egen online database og link til PDF-filen på internett siden Tumblr, som på tidspunktet for denne publikasjonen, ikke direkte

 • Hvordan markere opp PDF-filer
  - 阅 0

  Adobe Acrobat programvare tilbyr en rekke verktøy for redigering og kommentering i PDF-filer. Det har også hva Adobe kaller "markup" verktøy, som lar deg lage forskjellige redigeringsmerker i en PDF-fil som ligner på det du kan bruke på et papir

 • Hvordan laste opp PDF-filer til Internett Hvordan laste opp PDF-filer til Internett
  - 阅 3

  Hundretusener, om ikke millioner av mennesker, laste opp bilder til Internett hver dag, men opplasting av PDF-filer til Internett er noe den gjennomsnittlige blogger, sosiale medier bruker og nettsted eieren finner vanskelig å gjøre. Men med den rett