Amopage

Hvordan laste ned bilder direkte til en bærbar lagringsenhet

- Views 2
Advertisement

Hvordan laste ned bilder direkte til en bærbar lagringsenhet


Levende bilder fra et digitalt kamera eller andre digitale enheter til datamaskinen og deretter laste dem opp til en bærbar lagringsenhet kan være tidkrevende hvis du skal overføre en masse bilder. Windows tillater deg å velge innstillinger som vil laste ned bilder fra en enhet direkte til en annen enhet, utenom behovet for å laste ned og lagre noen av bildefilene til harddisken på datamaskinen.

Bruksanvisning

Koble den bærbare lagringsenheten. Flash-stasjoner kan settes direkte inn i USB-stasjonen. Mange eksterne harddisker er koblet til USB-stasjonen ved hjelp av en USB-kabel.

Koble enheten som holder bildene til datamaskinen. De fleste enheter som et digitalt kamera eller bærbar mediespiller kan kobles direkte til datamaskinens USB-port ved hjelp av en USB-kabel. Vanligvis vil den minste enden av USB-kabelen settes inn i enheten og den største enden av kabelen skal settes inn i datamaskinens USB-port.

Klikk på "Importer bilder og videoer med Windows" i Autokjør-vinduet. Windows vil begynne å skanne den tilkoblede enheten for bilder.

Klikk på "Import Settings" alternativet på bilder og videoopptak Import-vinduet.

Velg "Browse" -knappen ved siden av "Importer bilder til."

Klikk på "Computer" for å utvide de tilkoblede stasjoner i nettleservinduet. Velg stasjonen som representerer den eksterne harddisken. Trykk "OK". Trykk på "OK" -knappen igjen i Import Settings vinduet.

Velg "Import" og Windows vil laste ned alle bildene på enheten til den eksterne lagringsenheten.

Hint

Hvis Autokjør-vinduet ikke vises på skrivebordet, kan du manuelt importere ett bilde om gangen, og sende den til lagringssted. Klikk på "Computer" -mappen i startmenyen. Dobbeltklikk på enhetens ikon og bla i mappen enhet for bildene du ønsker å laste ned. Høyreklikk på hvert bilde og velg "Send til" og velg bærbar lagringsenhet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-laste-ned-bilder-direkte-til-en-baerbar-lagringsenhet/ "

相关文章!
 • Hvordan laste ned ringetoner direkte til en iPhone Hvordan laste ned ringetoner direkte til en iPhone
  - 阅 0

  Hvis du ikke ønsker å synkronisere iPhone med iTunes hver gang du får en ny ringetone, kan du velge å laste ned ringetoner direkte til telefonen i stedet. IPhone kommer med en "iTunes Store" app som lar deg få tilgang til noen del av iTunes Stor

 • Hvordan laste ned en film til min bærbare
  - 阅 0

  Mange ting ble mulig med bruk av høyhastighets Internett, herunder muligheten for å laste ned full størrelse filmer direkte til datamaskinen. Nedlasting av filmer er både enkel og rimelig med bruk av lovlige nedlastingstjenester som iTunes og Napster

 • Hvordan koble en skriver direkte til en bærbar PC Ethernet Hvordan koble en skriver direkte til en bærbar PC Ethernet
  - 阅 0

  Fysisk koble en bærbar PC til en skriver via en Ethernet-kabel er bare første skritt i å få skriveren klar til bruk. I motsetning til en universell serie buss (USB) tilkobling, vil en Ethernet-tilkobling ikke automatisk installere skriveren på den bæ