Amopage

Hvordan landskapet rundt Bay Windows

- Views 0
Advertisement

Hvordan landskapet rundt Bay Windows


Gartner rundt et karnappvindu tilbyr gartnere en sjanse til å eksperimentere med en kombinasjon av ettårige og stauder, vinranker, busker og blomster, sol og skygge, alt på ett sted. Nøkkelen til karnappvindu landskaps er å installere en semi-permanent bakteppe av et høyt gress eller lavtvoksende busker, mens du legger lag av farge og tekstur foran bakgrunnen og alle rundt vinduskarmen. Tilsett noen hage funksjoner for å tiltrekke fugler, og din karnappvindu vil bli et samlingspunkt for aktivitet, inne og ute.

Du trenger

hage spade

hage hansker

kompost

Ulike landskaps beplantning og vinranker

Klar plast suge kroker

Fuglemater

Fuglebad

Bruksanvisning

Planlegg en fire-sesongen liggende skjerm for din karnappvindu. Velg en kombinasjon av flerårige og årlige plantings ikke bare for sin toleranse for sol eller skygge forhold rundt din karnappvindu, men også for sine farger, teksturer og dufter.

Forbered jorden under karnapp med en dyp tilling tidlig på våren. Dryss en one-tommers lag av kompost på dyrket jord. Arbeid det inn med hendene.

Velg en lav voksende eviggrønn busk, slik som en dverg engelsk buksbom (Buxus sempervirens 'Suffrucitosa') for å fylle rommet rett under karnapp i nærheten av huset fundament. Dette boxwood elsker skyggen og vil spre sin dype grønne blader horisontalt for å gi et bakteppe for mer fargerike blomstrende planter i forgrunnen.

Velg et teppe av våren-blomstringen Forglemmegei nots i en kombinasjon av rosa, hvite og blues for å gi tidlig farge under din karnappvindu hvert år. Interplant med flerårig Stella D'Oro daylilies (Hemerocallis 'Stella D'Oro.') De daylilies vil presentere overdådig, muntre gule blomster i flere uker etter at de glemmer-meg-nots har falmet.

Bruk din karnappvindu med klatring, blomstrende vintreet som klematis eller morning glory. Tren vintreet som det vokser ved forsiktig å sikre sine tentakler for å fjerne suge kroker fordelt med noen føtter. Tillat vintreet å klemme vindusrammen og gi folk inne i huset med utsikt over besøker kolibrier.

Plant en ramme av rosa blomstrende busk roser hvis karnappvindu er i full Søn Den lave voksende fairy rose (Rosa 'The Fairy') skaper en iøynefallende displayet når plantet på hver side av karnapp å ramme en skjærer japansk silvergrass (Miscanthus sinensis 'Morning Light "), også en sol-lover.

Legg hage funksjoner i landskapet for å holde aktiviteten utenfor karnapp i fokus hele året. Installer en lavtliggende fuglebadet på den ene siden av vinduet, fordelt på to til tre fot foran vinduet. Plasser en høy, smal fugl huset og mater på den andre siden av bukta vinduet over fra fuglebadet.

Hint

Skisser din karnappvindu landskapet plan ut på papir hvis du er landskaps området for første gang. Ta et bilde av området og plasser karnapp i sentrum av skissen som du trekke potensielle planter rundt det.

Hvis du planlegger en fire-sesongen landskapet, husk sollyset vil endres i løpet av året, så velg planter tilsvarende. Et sted som ser ut til å være lyssky tidlig på våren kan være i full sol fra midten av sommeren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-landskapet-rundt-bay-windows/ "

相关文章!
 • Hvordan landskapet rundt en hage fontenen Hvordan landskapet rundt en hage fontenen
  - 阅 5

  Det er mange forskjellige stiler tilgjengelig i hage fontener. Som enhver vann funksjonen, vil det omkringliggende landskapet enten forbedre din valgte fontene eller avlede oppmerksomheten fra sin skjønnhet. Det er ingen enkelt, rett måte til liggend

 • Hvordan landskapet rundt en Deck
  - 阅 0

  Et dekk er koblingen mellom et hus og en bakgård så landskapet rundt det er viktig. Det er landskaps programvare tilgjengelig for å hjelpe deg å lage et design, men det er faktisk enkelt å gjøre på egen hånd. Tenk på det som inngangen til verftet og

 • Hvordan bygge en Bay Window Seat
  - 阅 0

  Et karnapp er et flott tillegg til ethvert rom. Hva gjør det enda bedre er å ha et vindu sete for å nyte utsikten gjennom vinduet. Dette eHow hjelper deg gjennom prosessen med å bygge et karnapp sete. Designet Lag et design for et vindu sete for din