Amopage

Hvordan Landscape Front Yard Bruke bilder og design planer

- Views 0
Advertisement

Hvordan Landscape Front Yard Bruke bilder og design planer


Ved hjelp av bilder og design planer til liggende hjelper i å visualisere sluttproduktet. Ved å låne litt inspirasjon fra andre og legge det ut på papir, huseiere igjen med en mer fokusert og inspirert angrepsplan for sine landskapsprosjekter. Dersom den faktiske landskaps blir slått over til et team av fagfolk, hjelper det også å kommunisere med dem i form som de er kjent. Sluttresultatet er en levende front yard som vil vokse og utvikle seg i årene som kommer og bidra til fortauskant appell, og eventuelt videresalg verdi, av hele eiendommen.

Du trenger

Kilde / referansebilder

millimeterpapir

tracing papir

Blyant

Akvarell blyanter / akryl markører

Bruksanvisning

Samle referansebilder av landskaps planer som vil inspirere og informere designen for forgården blir anlagt. Se etter disse bildene på nettet, i hagebøker eller ta bilder av ideelle lokale hager.

Gjør en skala tegning av landskapet på nett papir. De fleste landskapet design planer er lagt ut som et fugleperspektiv, så sørg for hver rute på rutepapir lik 2 fot firkantet sett ovenfra. Legg en nordvendt pil og legge til linjer for å indikere grensene av eiendommen.

Lå tracing papir over grafen og merk den "Hotellfasiliteter.Restauranten." Bruk pilene til å trekke i dreneringsmønstre og merke flekker som ikke renne godt. Legg en skisse av huset, garasje, oppkjørsel, gjerde, vinduer, dører og noen store ubevegelige funksjonene i front yard, unntatt dagens landskap.

Skriv ut to separate lister for å avgjøre behov og ønsker for front yard. Behovene kan inkludere ting som personvern, dempe klage eller skygge. Ønsker kan inkludere bestemte planter, farge gane eller figurer.

Legg et nytt stykke gjennomsiktig papir over millimeterpapir og merk den "Current Plan". Tegn i alle de nåværende front yard landskaps funksjoner, for eksempel trær, stier, steiner og blomsterbed.

Legg et nytt stykke gjennomsiktig papir over millimeterpapir og merk den "nye landskapsplan." Lag en nøkkel ved hjelp av forskjellige farger av akvarell blyant eller akryl markør for å indikere typer planter, for eksempel trær, busker, planting senger, steiner og vann funksjoner.

Henvise til bilder av husene som bruker planter av ulike høyder og gjorder. Legg merke til hvordan større planter brukes rundt hjørnene av huset for å myke opp harde kanter og hvordan en ramme er opprettet ved hjelp av lavere busker og blomster rundt inngangsdør og sti.

Henvise til bilder av husene som sammenligner i størrelse til din egen. Legg merke til den maksimale størrelsen på høyden og bredden av hver plante, så vel som dens plassering. Velg planter til eget design plan som passer i forhold til størrelsen på huset.

Vurdere potensielle vedlikehold problemer før du velger beplantning. En kort konsultasjon med en ekspert fra et hagesenter kan hjelpe til i denne prosessen. Ta de illustrerte planer som er gjort til nå, samt kildebildene, og be om råd om de eksakte plantearter som oppfyller miljøkrav og estetiske kvaliteter.

Avgrense "Ny Gartner Plan" side med de forslag som eksperten. Tegne hele planen om nødvendig. Søk etter bilder av hver plante inkludert i den endelige planen, og holde dem med design plan.

Følger planen så tett som mulig når landskaps, arbeider fra huset utover.

Ta bilder underveis for å spore fremgang.

Hint

Bestem et budsjett for landskapet, og har et hagesenter anslag de totale kostnadene for anlegg og utstyr som trengs for å gjennomføre planene.

Miljøkrav referere til en plante hardførhet, varmetoleranse, lys, fuktighet og jord krav.

Estetiske kvaliteter refererer til en plante form, tekstur, løvverk farge, blomster, frukt, bark og full størrelse ved forfall.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-landscape-front-yard-bruke-bilder-og-design-planer/ "

相关文章!
 • Hvordan finne Front Yard Juridisk ideer Hvordan finne Front Yard Juridisk ideer
  - 阅 0

  En godt anlagt foran plenen er som et telefonkort, noe som gjør en innbydende, positivt inntrykk på gjester, naboer og forbipasserende. Slå en plen fra ensformig til nydelig tar arbeid, og før det, inspirasjon. Kilder til gode ideer er alle rundt, sk

 • Et eksempel på Hvordan Landscape en Yard med containere Et eksempel på Hvordan Landscape en Yard med containere
  - 阅 0

  En overflod av strategisk plasserte containere skaper overraskelser og visuelle gledene i ethvert landskap. Beholdere fungerer like godt i langt delene av et verksted, sitter ved inngangsdøren og i alle mellomrommene mellom. De legger en interessant

 • Hvordan lage Front Yard Privacy Hvordan lage Front Yard Privacy
  - 阅 0

  Når store, åpne områder i front yard få deg til å føle seg mindre enn privat, alternativene for å skape mer privatliv omfatter gjerder, landskapsforming og kreative hagearbeid. Hva du ender opp med å velge kan avhenge av dine estetikk og tidsbruk sam