Amopage

Hvordan Landscape for $ 500

- Views 0
Advertisement

Hvordan Landscape for $ 500


Lær noen hemmeligheter til landskaps verksted for under $ 500. De fleste eiendomsmeglere spår at forbedring av landskapsarbeid rundt et hjem kan bidra til å øke sin verdi. Imidlertid er landskaps en arbeidskrevende prosjekt som krever bruk av noen dyre materialer. Ved å holde kostnadene nede, kan fornuftig landskaps skape mer profitt for budsjett-tenkende huseiere.

Du trenger

Lastebil

Skuffe

Plukk Ax

Trillebår

hansker

Bruksanvisning

Gjør så mye av arbeidet selv for å spare penger på landskapsarbeid. Clear gress eller andre planter fra et område for å lage blomsterbed, hale steinene til grensen sengen selv, og plukke opp og levere all jord og flis mulch du har tenkt å bruke.

Ringe rundt og undersøke området for å finne gratis forsyninger hvis mulig. Se etter stein gratis ned av en vannkanten; byen din kan gi bort gratis kompost og flis (mulch); se på byggeplasser for gratis skitt å bruke som fyll. Sørg for at den er ren jord så ikke å forurense din hage.

Tegn en plan som vil hjelpe i utformingen av landskapet, finne hvor mange planter vil være nødvendig, og hva forsyninger trenger å bli funnet gratis. En enkel tegning kan utgjøre forskjellen mellom å gjøre budsjettet og kommer over det.

Kjøp planter med lang levetid i tankene. Se etter lokale planter som holder sine grønne året rundt og blande i noen stauder som kommer tilbake hver vår for farger. Mesteparten av flerårig plante prisene vil rabatt opp til 75 prosent i høst i regioner som opplever minusgrader. Sett plantene i bakken så fort som mulig for å få sine røtter satt inn før frosten.

Nurture dine nye plantene før frosten så de lever for å se våren. Vann ofte inntil plantene er etablert og mulch med de frie treflis for å holde på fuktigheten.

Hint

Bruk litt rot stimulator å hjelpe røttene satt i raskere før den første fryse.

Se i hagen forsyne butikkene for klaring salg på andre dekorasjoner til hagen din som gnomer, foss sett, og fuglebrett.

Løft aldri noe tungt med ryggen. Alltid løft med bena og bruke en trillebår og en venn eller to for å hjelpe.

Se opp for syke planter på avstand, vil de bare kaste bort pengene dine og dø.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-landscape-for-500/ "

相关文章!
 • Hvordan Landscape en Front Yard for Under $ 500
  - 阅 0

  Du kjører av noen hus og beundre roser, trær eller annen vegetasjon. Du ønsker å vite hvordan å gjøre hagen din ser ut som dette, men du trenger ikke en formue å bruke. Ansette en gartner er også uaktuelt. Slik landskapet din front yard for mindre en

 • Hvordan Landscape en Bank Hvordan Landscape en Bank
  - 阅 0

  Bankene er hevet området rundt elver og innsjøer som hjelper inneholde vannet og hindre skader fra flom. Elvebredden, sjøen kysten eller andre vannlevende bankene er noen ganger vanskelig å landskapet på grunn av erosjon og løs jord. Men skikkelig la

 • Hvordan Landscape en Hill Hvordan Landscape en Hill
  - 阅 0

  Vi har en rekke terreng på stedet vår landlige ranch-stil hus. Det varierer fra skogsområder som opptar omtrent 2/3 av det totale arealet, til plen som dekker 1/3 av samlet areal. Mesteparten av gressflate er flat, men det er en viss andel som danner