Amopage

Hvordan lage Wood Fence Gates

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage Wood Fence Gates


Ingen tregjerde er komplett før du henger en gate for å gi tilgang. En tre gjerde port kan være så enkelt som en solid rektangulær form festet til portstolpene, eller det kan være en utførlig portal som opererer på elektroniske sensorer. Vanligvis tre gjerde gate passer stilen av gjerdet. For eksempel har et stakittgjerde en gate med spissede identiske med de som brukes i gjerdet. Hvis du har grunnleggende snekring ferdigheter, kan du bygge en gate i mindre enn en dag.

Du trenger

Målebånd

Sirkelsag

2-by-4 trelast for frame

1-tommers-tykke planker eller spissede for kledning

Gjærkasse og sag

Sagkrakker eller arbeidsbenk

2 1/2-inch galvaniserte eller rustfrie skruer

Bore

Skrujern

Snekker torg

Maling eller beis

Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

Nivå

Mål åpningen der du har tenkt å henge en gate. Hvis porten er bredere enn 4 fot, bør du planlegger å henge en dobbel gate. Tillat 1/2 tommers på begge sider av porten, og en ekstra 1/2 tomme hvis det er en dobbel gate. Planlegg å forlate en til fire inches under porten. Porten kan være så høy som resten av gjerdet eller veggen der du henger den.

Skjær tre til porten med en sirkelsag. Du trenger en rektangulær ramme kuttet fra to-by-4 trelast til dimensjonene du trenger. Klipp et stykke tre for diagonal spenne. Bruk en gjærkasse og gjæringssag å kutte vinkler på begge ender av spenne.

Legg de tre stykker ut på en arbeidsbenk eller så hester. Butt de lengre, sidestykker under horisontale toppstykket. Bore minst to pilothull gjennom hver ende av toppstykket i oppreist stykker og fest de to delene med galvaniserte eller rustfrie skruer gjennom hullene. Bruk en snekker torg for å sørge for at de to øverste hjørnene er firkantet. Gjenta prosessen for bunnen av porten.

Still spenne stykket i stilling slik at toppen av skinnen er nærmest låse side av porten. Skru spenne til sidestykkene, fiske skruene i nær endene av skinnen.

Skjær spissede eller annen kledning materiale. Maling eller beis alle tre stykker på dette tidspunktet. La malingen eller beis tørke, og påfør et lag.

Monter spissede eller kledning på gate ramme slik at "pen" side er vendt mot utsiden av gjerdet. Forlenge den optiske kappen over og under rammen etter behov. Pre-bore hull i tre spissede eller kledning og fest bitene til rammen. Bruk minst fire skruer i hver trebit.

Fest porten hengsler til innsiden av porten med skruer. Hold porten slik at det er nivået og ikke hviler på bakken, og fest hengslene til portstolpene.

Plasser gate låsen der du vil ha det på porten og fest den med skruer. Sett spissen plate på plass på portstolpen og fest den.

Hint

Hvis porten er tung, kan det være lurt å legge til en andre diagonal støtte.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-wood-fence-gates/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Fence Gate
  - 阅 0

  For å gjøre et gjerde gate er lett når du bruker et gjerde panel fra eksisterende gjerde. Prosjektet tar omtrent en time eller mindre å gjøre. Ved å bruke gjerdet panelet som en gate, vil hele området ser helt inngjerdet og vil matche. Porten er lett

 • Hvordan lage en Sliding Gate Hvordan lage en Sliding Gate
  - 阅 0

  En skyveport kan være manuell eller automatisk, tre eller metall, stor eller liten. Denne artikkelen beskriver hvordan du gjør en enkel, manuelt betjent tre skyveport som måler 4 fot høy og 6 fot lang. Porten maskinvare består av to V-hjul med festeb

 • Hvordan lage Wood kjeks ledd
  - 阅 1

  Hvordan lage Wood kjeks ledd. Det er mange ledd å velge mellom, men kjeks felles er en valgt oftest for sin styrke og nøyaktighet. Kjeks fungere godt på T-ledd, gjærings ledd, hjørneskjøter og kant-til-kant ledd. Kjeks snekker (plate snekker) er trea