Amopage

Hvordan lage Wilderness Survival Kniver

- Views 6
Advertisement

Hvordan lage Wilderness Survival Kniver


Enhver kniv er en overlevelse kniv, hvis det er det du har med deg når du har å stake ditt liv på den. En ekte taktisk kniv har flere viktige funksjoner, og ingen av dem involverer hule håndtak, kompass eller fiskesnøre. En taktisk kniv skal kunne brukes med bare en hånd, selv om det er en foring lås kniv. Mest sveiset eller loddet hule håndtak kniver vil mislykkes mot en god taktisk liner lock eller en full-tang, fallskjerm ledningen-innpakket skaft kniv med en form tilpasset slire og en belteveske.

Denne artikkelen forutsetter at leseren er en erfaren metallarbeider og kniv maker, og forstår grunnleggende kniv-making og metallbearbeiding terminologi. Det forutsetter at leseren har tilgang til et fullt utstyrt metallbearbeiding butikk, og forstår sikker og riktig bruk av elektroverktøy og sikkerhetsutstyr som brukes i metallarbeid og bladesmithing. Les alle bøker, artikler og andre ressurser knyttet til denne artikkelen, eHow artikkelen, "Hvordan lage din egen Knife" av Jane Smith, og anvilfire.com artikkelen "Poof, Du er en Sword Smith," før du prøver dette eller andre kniv gjør prosjektet.

Du trenger

2 Stikk syler

1 stk Herdet, høy karbon fjærstål

Wraparound øyebeskyttelse

arbeidshansker Heavy lær

NIOSH-godkjent respirator

Kaffe kan full av vann

Benk, vinkel eller kroppen sliper

Wire hjulet for benk jeksel

sliping hjulet

Målestokk eller andre tynne tre

gummi sement

Elektrisk tape

Flere verft paracord

svart markør

1/2 yard av middels kvalitet, vegetabilsk olje-garvet skinn

Kontakt sement

Sharp syl

Sene eller tung vokset lær søm tråden

Avis

Bruksanvisning

 • 1

Hvordan lage Wilderness Survival Kniver


Følg instruksjonene i mitt tidligere publisert artikkelen "Hvordan lage din egen Knife», for å foreta en full tang, Green River skinner inspirert knife.Take særlig hensyn til temperere stål sakte, minst tre ganger. Du vil ha en gyllen middelvei mellom stål som er herdet nok til å motstå knuste eller snapping når det det falt, slo eller vridd og stål som er så fleksibel at den bøyer uten å gå tilbake til å forme.

2

Design din kniv med så få deler som mulig. Vær sikker på at kniven hadde en full tang innlemmet i utformingen. En stamme kniv er vanligvis mer pålitelig i en situasjon overlevelse enn en foldekniv. Selv taktiske liner lock kniver har mange flotte funksjoner som gjør dem til et utmerket kniv å ha med deg i en overlevelse situasjon, jo mer bevegelige deler en kniv har, jo lettere er det for en av dem til å mislykkes.

3

Design din kappe for en rask, enhånds uavgjort. Du kan bli fouled i klatreutstyr eller trenger å avverge en klo fra et menneske eller dyr angriper. En trykknapplukning er å foretrekke fremfor en spenne på din kappe.

4

Gjør din skjede og belteveske fra vegetabilsk olje-garvet skinn hvis du vil bli danner kappen til konturene av kniven. En kontur-formet kappe vil passe kniven bedre, forebygge tap. Bruk informasjonen i kapittel fire: Sheathmaking i Tim McCreight bok, "Custom Knifemaking: 10 prosjekter fra en mester," utgitt av Stackpole Books i 1985.

5

Fyll belteveske med to eller flere engangs lightere; et bluss pistol og fakler; en reflekterende, isolasjonsplate Mylar å bruke som et teppe, biter av kuttet opp firestarter i et løst vevd bomull eller burlap sekk; fiskekroker og fiske linje; en mini førstehjelpsskrin og to uker igjen av vannrensing tabletter.

Hint

Ifølge 20 år veteran industriell og håndverker smed, kniv og sverd maker, Gypsy Wilburn, "jeg bar den samme Green River skinner inspirert kniv i over ti år, bruker og misbruker det i alle situasjoner mens på veien og i min smie. jeg kjørte den kniven gjennom oljefat å gjøre smiene, brukte det som en varm meisel, kald meisel, brekkjern og skrujern. jeg endelig brøt det å bruke det som en varm meisel, kutte et stykke av stål for å lage en hengsel for en ismaskin . Etter 10 år med alvorlige overgrep, ville jeg satse mitt liv på den kniven som helst dag. Hvis du er bekymret for kniven ikke er solid nok, gjennomføre to. de er lys. "

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-wilderness-survival-kniver/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Wilderness Survival Verktøy Hvordan lage Wilderness Survival Verktøy
  - 阅 3

  I ørkenen, mat, vann og husly blitt avgjørende, spesielt uten bekvemmeligheten av moderne samfunn i nærheten. Gjennom menneskets historie, ble villmark overlevelse mastret av urfolk over hele kloden, og vel vitende om disse ferdighetene ble ikke tatt

 • Hvordan lage Blades for Knives Hvordan lage Blades for Knives
  - 阅 0

  Kunsten å lage kniver er et gammelt håndverk som krever dyktighet, tålmodighet og erfaring. Denne artikkelen beskriver lage et knivblad ut av en gammel sirkelsag, som betyr at du ikke trenger å varme og temperament stål. Hvis du nettopp har begynt me

 • Hvordan lage en hjemmelaget kniv
  - 阅 3

  Gjør din egen kniv kan være en tilfredsstillende prosjekt. Ulike typer kniver er nødvendig for ulike formål og vanskelighetsgraden i å gjøre en avhengig av formålet som det er ment. En av de enklere kniver å gjøre er en enkel kaste kniv. Du trenger F