Amopage

Hvordan lage Vindusviskere vare lenger

- Views 1
Advertisement

Holde vindusviskere i god stand vil forlenge sin levetid, og vil hjelpe deg å spare penger. Det er viktig å ha godt vedlikeholdte vindusviskere, ikke bare slik at de varer lenger, men også slik at de vil fungere godt i dårlig vær. Dårlig vedlikeholdt vindusviskere kan føre til mye irritasjon på grunn av angiveri de produserer og deres manglende evne til å fjerne gjørme, skitt eller vann fra frontruten.

Du trenger

Vindusvaskeløsning

rødsprit

Fint sandpapir (eller kniv eller matchbook cover)

Bruksanvisning

 • 1

Fjern blader, barnåler, frø pods eller annet rusk fra vindusviskerne og den lille depresjon som huser dem før du bruker dem. Debris som dette føre til at gummi å erodere raskere som det tårer under bruk.

2

Løft vindusviskerne hver gang du vasker bilen og rengjør området der vindusviskerne hvile når de ikke er i bruk. Hold frontruten ren for å hindre bladene fra streaking, angiveri eller krampetrekninger.

3

Ved hjelp av en fortynnet løsning av frontruten vaskemaskin væske og en myk fille, rent blad og ramme av hver vindusvisker når du vaske bilen din. Hvis visker rammer har ledd, sørg for å rense disse spesielt godt.

4

Tine frontruten før du slår på vindusviskerne. Hvis det har snødd eller avkjølt kvelden før (eller enda en time før), kan bladene fryse til frontruten, og ved hjelp av dem vil føre dem til å rive. Selv om de ikke er frosset til frontruten, bruker dem over fast is fører til friksjon og vil slites ned bladene raskere.

5

Rengjør frontruten vindusviskerne med alkohol (denaturert, ca 91%) månedlig. Rengjør viskerblader vil fungere bedre og vil vare mye lenger.

6

Bruk fint sandpapir på frontruten vindusviskerne når de har blitt slitt og ikke fungerer så godt som de burde. Stroke overflaten av bladet som kommer i kontakt med frontruten åtte til tolv ganger, og deretter teste vindusviskere. Sandpapir bladene litt mer hvis de fortsatt ikke fungerer godt. Kjør en kniv eller matchbook slående området over bladene hvis sandpapir er ikke tilgjengelig.

7

Unngå parkering i brightly solbelyste områder hvis vindusviskerne er laget av gummi (i stedet for den nyere silikon type). Solens ultrafiolette stråler vil føre til skade på følsomme gummi.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-vindusviskere-vare-lenger/ "

相关文章!
 • Hvordan lage salat vare lenger
  - 阅 0

  Prøver å holde salat friskere lenger? Med noen få ekstra trinn, vil du være i stand til å få noen flere dager av pre-laget salat. Følg disse trinnene for å gjøre salat vare lenger for å spise sunt hele uken. Du trenger salat spinner Tørkepapir Plast

 • Hvordan lage Barbering varer lenger Hvordan lage Barbering varer lenger
  - 阅 0

  Alle ønsker glatt og smidig hud. For å oppnå det, må du fjerne overflødig kroppshår. Barbering er en av de mest vanlige metodene som brukes for å fjerne kroppshår, og selv om det er tidkrevende og kostbare, er resultatene vanligvis tilfredsstillende.

 • Hvordan lage Eyeshadow varer lenger Uten Primer Hvordan lage Eyeshadow varer lenger Uten Primer
  - 阅 0

  Når du tar deg tid og problemer med å bruke øyenskygge, vil du liker det holder seg på plass og ser frisk hele dagen. En måte å gjøre det på er å bruke en primer før du påfører øyenskygge. Hvis du ikke liker å bruke en spesiell primer eller ikke ønsk