Amopage

Hvordan lage tysk sjokolade frosting

- Views 3
Advertisement

Luscious kokos pecan frosting gir en ideell motvekt til tysk sjokoladekake, bare et snev tørrere og ikke så søt som vanlig sjokoladekake. Dette gooey brun frosting legger også tekstur og crunch, med sin smak og rikdom lik søt pecan pie fylling avledet fra sukret kondensert melk og eggeplommer. Gjør ekstra frosting å bruke som fyller mellom kakelagene.

Hvordan lage tysk sjokolade frosting

Samle din Ingredienser

For en yield på 3-1 / 2 kopper kokos pecan frosting, trenger du en kopp sukker, en kopp fordampet melk, en pinne eller 1/2 kopp smør eller margarin, en teskje av vanilje, tre egg plommer, en standard 7-unse pakke av flaked kokos og 1 1/2 kopper pekannøtter. Dette forholdet fungerer som en god rettesnor, men gjerne justere ingredienser som passer din smak. For eksempel, øke mengden av kokos eller pekannøtter å legge enda mer tekstur til topping. I enkelte oppskrifter, mengden av væske som forblir den samme, men det sukker, smør og vanilje er økt med 50 prosent for en rikere frosting med en enda høyere utbytte.

Hvordan lage tysk sjokolade frosting

Beregning Frosting Beløp

Mengden av frosting du trenger, avhenger av størrelsen på tysk sjokoladekake og antall lag i kaken. Plan for omtrent 2 1/2 til 3 kopper glasuren for en 9-by-13-tommers rektangulær kake, eller 8 til 9 tommer runde og firkantede kaker, pluss en annen kopp frosting for hvert lag. Halv ark kaker, vanligvis 12 av 18 inches, trenger fire til fem kopper frosting, pluss 2 kopper per lag. Den nøyaktige beløpet som trengs varierer avhengig av tykkelsen på frosting på toppen og mellom lagene, samt om du foretrekker å dekke hele kaken eller la sidene nakne.

Hvordan lage tysk sjokolade frosting

Gjør Frosting

Bland alle ingrediensene unntatt kokos og pekannøtter i en tung bunn kasserolle. Stek over middels varme under omrøring i 10 til 14 minutter eller til sausen tykner til en konsistens som ligner karamell. Toast pecans i ovnen i 5 til 10 minutter, hvis ønskelig. Hakk til en fin konsistens. Rør pekannøtter og flasse kokos inn i seig blanding, og stek i ytterligere 1 til 2 minutter. Hell den varme glasuren på en stor ark panorere eller kake pan og la den avkjøles til romtemperatur, og rør med få minutters mellomrom for å holde ingrediensene fuktig og for å hjelpe til kjøling. En bolle fungerer også for kjøling, men glasuren avkjøles raskere i et grunt, bredt panne.

Hvordan lage tysk sjokolade frosting

German Chocolate Variation

Tysk sjokoladekake og kokos pecan frosting smi en klassisk sammenkobling, men du har et annet alternativ for tysk sjokolade frosting. Den opprinnelige oppskriften for tysk sjokoladekake ble gjort med tysk søt sjokolade, oppkalt etter sin skaper, Sam tysk. På grunn av noen misforståelser og en med feil reklame, ble eiendomspronomen "S" på slutten falt, noe som fører til navnet tysk sjokoladekake. Bruk tyskernes søt sjokolade i din favoritt sjokolade frosting oppskrift på en sødme sted mellom melkesjokolade og bittersøt sjokolade. Prøv å smelte smør og tysk søt sjokolade over vannbad, ved hjelp av 2 kopper smør for hver 12 unser sjokolade. La blandingen avkjøles og pisk for å få jevn, kremet frosting.

Hvordan lage tysk sjokolade frosting

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-tysk-sjokolade-frosting/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Mocha butter Frosting
  - 阅 0

  Mocha buttercream frosting er en dekadent topping til noen dessert. Det er en åpenbar match til sjokolade kaker, kjeks, og brownies, men for mer unik dessert, tenk om sammenkobling med en bringebær eller hvit sjokolade dessert. Det er som en rik kaff

 • Hvordan lage Chocolate Orange Frosting Bruke kakao Hvordan lage Chocolate Orange Frosting Bruke kakao
  - 阅 3

  Den tangy søt sitrus av appelsin bringer ut de rike, litt bitter noter av sjokolade, noe som gjør det til en velsmakende sammenkobling for en kake. Enten ved hjelp av sjokolade-oransje kombinasjon innenfor kaken, for, eller bare glasuren en enkelt sm

 • Hvordan lage kokt sjokolade glasur Hvordan lage kokt sjokolade glasur
  - 阅 0

  Få ting er bedre enn fudgy sjokolade glasur på kaken eller cupcakes. Men hvis du ikke har hermetisert frosting på hånden, og finner du ut av melis til å lage din egen, er det fortsatt en annen løsning for å lage sjokolade frosting. Dette kokte oppskr