Amopage

Hvordan lage tre Drikk Coasters

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage tre Drikk Coasters


Bygg din egen tilpassede tre baner vil holde overflater av kaffe eller slutten tabeller beskyttet mot vann sirkler igjen av drinker. Gjort feil, men kan du finne din dalbaner basseng kondens eller at brillene skli av dalbane overflate. Gjort riktig, vil du finne at dalbaner utfylle din kaffe-bord dekorasjon og gi tilstrekkelig beskyttelse mot drinker. Følg de riktige prosedyrene og skape langvarige og dalbaner som beskytter stuebordet.

Du trenger

En 1/4 "x10" x72" planke av furu

Sirkelsag

Lim

12 "x12" plate av kork bord

Router

Wood klemme

Metal sirkel sjablong mal med en 2 1/4" sirkel

Målebånd

T-kvadrat

Båndsag

Coaster Borders

 • 1

Mål 72-tommers planke med målebåndet, for å markere fire horisontale snittlinjer hver 3 inches.

2

Mål 72-tommers planke med målebåndet, for å markere fire vertikale kuttelinjer hver 3 inches.

3

Fullfør snittlinjene ved å plassere den T-kvadrat på hver horisontal linje snitt, fullfører den snittlinje etter merking kryssende linjer med den loddrette linje.

4

Fullfør snittlinjene ved å plassere den T-kvadrat på hver vertikale sagelinjen, fullfører den snittlinje etter merking kryssende linjer med den horisontale linjen.

Angi Circles

1

Markere midten av hvert dalbane ved å legge din hersker diagonalt over coaster grenser og markerer en diagonal linje fra ett hjørne til den andre.

2

Vend hersker rundt, og legg den over de motsatte hjørnene.

3

Lag en diagonal mark fra hjørne til hjørne. Sentrum av den resulterende X markerer midten av den bane.

4

Bore et hull i midten av hver dal-bane er X ved hjelp av 1/4-tommers borkronen. Sørg for å bore ca 1/4 tommers inn i treet.

Rute de Circles

1

Sett tappen inn i sentrum av borehullet.

2

Sett sirkel-skjærende gigg på tre dowel.

3

Klem kortet til arbeidsbordet ved hjelp av tre klemmer.

4

Rute en 2 1/4-tommers sirkel inn i dal-bane ved hjelp av sirkelskjære jiggen ved å sette fresen til en dybde på 1/8 tomme og ruting ut all veden.

5

Fjern ruteren fra ruteren jiggen, og rute ut resten av veden i rutet sirkel av hvert dalbane. Ruting ut resten av veden vil skape en jevn innrykk 1/4 tommers innenfor treverket som skal inneholde kopper.

Kutt ut det ferdige Coasters

1

Lim kork bord til bunnen av den 72 tommers planke av tre.

2

La limet tørke i 24 timer.

3

Skjær den ytre kant av baner ved hjelp av sirkelsagen ved å lage et horisontalt snitt gjennom planken.

4

Cut dalbaner ut ved å gjøre fire vertikale kutt hjelp av båndsag

5

Avfasing den øvre kant av hver dal-bane ved å trykke kanten mot den sirkulære slipemaskinen i omtrent ett sekund. Sander vil skape en 1/16-inch skråkant. Det vil ikke påvirke funksjonaliteten til dalbane, og legger bare en liten funksjon til en ellers firkantet stykke dalbane.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-tre-drikk-coasters/ "

相关文章!
 • Hvordan lage tre bjelker
  - 阅 2

  Tradisjonelt trebjelker er store tømmer som er plassert i ulike deler av huset, hvor ekstra styrke er nødvendig. I tidligere epoker trebjelker nesten alltid blitt formet av ett stykke av trelast, men de siste årene trebjelker er ofte bygget fra flere

 • Hvordan lage tre penner Uten en dreiebenk Hvordan lage tre penner Uten en dreiebenk
  - 阅 3

  Penner er alltid i etterspørselen - på kontoret, i kassakøen i butikken og hjemme når du skriver at helgen for å-gjøre-listen. Making tre penner er en god måte å skape særegne instrumenter for gaver, bedrifter eller bare personlig bruk. Tradisjonelt

 • Hvordan lage tre hengere
  - 阅 2

  Hvordan lage tre kleshengere. Tre kleshengere kan gjøre vaskeri mye enklere. Hvis du henger plagget på en tre hengeren, holder den formen mye bedre enn det ville gjort med en wire kleshenger. Selv om du kan kjøpe tre kleshengere, kan du skreddersyr d