Amopage

Hvordan lage tre Candy Julepynt for the Outside

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage tre Candy Julepynt for the Outside


Dekorere hjemmet til jul er en kostbar idé, spesielt hvis du bruker pre-laget tre dekorasjoner utenfor. Over tid malingen skreller bort fra treet og veden viser tegn på skade. Før lang tid, finner du deg selv å erstatte de falmede og skadede dekorasjoner med nye, som fører til en enda høyere pris. Lag dine egne dekorasjoner som fremhever marsipan eller innpakket godteri populære i løpet av ferien, som hjelper deg å spare litt penger.

Du trenger

Kryssfiner

Pre-laget tre mønstre (valgfritt)

sagkrakker

Beskyttelsesbriller

Beskyttelsesutstyr

Jigsaw

220-sandpapir

utendørs primer

Malings rulle

Wood maling

Pensler

polyuretan

Bruksanvisning

Skisser utformingen av godteri på kryssfiner. For innpakket godteri, tegne en stor sirkel med et kroneform på hver ende, som representerer innpakning. Bruk pre-laget tre mønstre for raskere resultater, som de mønstre viser deg nøyaktig hvor du skal klippe, og det ferdige design.

Sett kryssfiner på et flatt underlag, slik som sitter på toppen av to sagkrakker. Mens iført vernebriller og verneutstyr for hendene, forsiktig flytte pusle rundt mønsteret du opprettet på veden. Klipp ut hver dekorasjon fra kryssfiner.

Sand overflaten av kryssfiner med 220-sandpapir. Fjern eventuelle splintret eller skadede områder fra skogen. Tørk av sagflis og maling tre med en utendørs primer. Bruk en maling valse for en glattere finish. Vent 24 timer eller over natten inntil primer tørker.

Male juledekorasjoner med tre maling, velge en maling beregnet for utendørs eller utendørs bruk. Male primer farger med en maling roller og skape mindre aksenter med pensler. Vent til hvert lag tørker før du legger en annen farge.

Dekk tre med et tynt lag av polyuretan eller en annen type fugemasse spesielt designet for utendørs. Belegget går på glatt og tørker klart. Når du legger til et klart belegg, holder du de originale fargene fra å blekne eller skalle bort fra dekorasjoner.

Hint

For sukkerstang pynt, bruker de tradisjonelle røde og hvite farger, men også bruke uventede farger som blå og hvit eller hvit og grønn. De nye fargevalg gjør dekorasjoner ser mer interessant og mindre som butikk-kjøpte elementer.

Ordne flere mønstre eller tegninger på ett ark, plassere så lite mellomrom mellom hver enkelt som mulig. Ordningen kutter ned på mengden av kryssfiner nødvendig, noe som reduserer den totale kostnaden for prosjektet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-tre-candy-julepynt-for-the-outside/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Christmas Candy Kranser
  - 阅 0

  Hvordan lage Christmas Candy kranser. Peppermynte julen godteri kranser er gode håndverk for å lage og spise. Du kan opprette en smeltet peppermynte godteri krans eller bruke uåpnede harde peppermynte candies for dette prosjektet. Her er hvordan å la

 • Hvordan lage Rock Candy på en pinne
  - 阅 1

  Enten det er for en vitenskap prosjekt eller bare for moro skyld, slik stein godteri på en pinne er et prosjekt som ikke bare gir en leksjon i hvordan krystallene vokser, men også gleden av en stor godbit for barna. Opprette stein godteri på en pinne

 • Hvordan lage Cotton Candy Flavored Syrup
  - 阅 0

  For mange av oss, barndomsminner av messer eller karneval inkludere den spesielle smaken av en sukkerspinn godbit. Du kan gjenskape den smaken ved å lage din egen ut av sukkerspinn flavored sirup som du kan gjøre i ditt eget kjøkken. Det er egentlig