Amopage

Hvordan lage tre benker

- Views 3
Advertisement

Du trenger ikke å bruke masse penger for å få en fullt møblert og sommer-klar uteplass. Å gjøre grunnleggende patio møbler er en lek. Med bare noen få grunnleggende verktøy, noen billig tre og en gratis ettermiddag, kan du bygge benker som er perfekt for bakgård grilling.

Du trenger

2-av-fire-tommers furuplater

2,5-tommers dekk skruer

Skrap 1/4 tommers kryssfiner

Sag

3 sagkrakker

Klemme

Målebånd

Bruksanvisning

Samle materialer som trengs for å gjøre benken. Trelast kan kjøpes fra en lumberyard eller hjemme forbedring butikken. Du trenger fire 2-av-fire-tommers stykker av trelast å skape setet på benken. Du vil også trenge seks 23-tommers deler av 2-av-4s å skape bena. Du trenger tre 15-tommers deler av 2-av-4s for bein vugger og to 13-tommers deler av 2-av-4s til beinet bukseseler. De beinet seler støtter krever to deler av 15-tommers 2-av-4s.

Sett opp sagkrakker å legge din trelast over, og montere benken. Du kan plassere tre sawhorses akkurat der du vil hvert sett med ben å være. Plukk fire stykker av kryssfiner og legge dem på tvers av sagkrakker. Klipp små biter av kryssfiner ca 1/4-tommers tykke å bruke som avstandsstykker. Legg dem mellom bordene, så klemme platene godt sammen.

Beina til benkene vil bli opprettet ved å danne en X form med to brett. I stedet for å finne ut vinklene å kutte bena, lage en jigg ved å klemme to kortere 2-av-4s på benken toppen. Pass på at platene er parallelle med hverandre, på en eksakt rett vinkel til benken styrene og er 23 inches hverandre. Lå en av de to-for-4s for benet på tvers av jiggen slik at den ligger 1/2 tomme i fra kanten av benkeplaten på både topp og bunn. Marker linjen for å kutte styret på toppen og bunnen, deretter bruke en sag til å kutte vinkler. Sørg for at styret passer perfekt inne i jiggen. Deretter kopierer kuttene på de andre to-by-4s for seks identiske brikker. Monter bena ved å montere to kryssende trestykker i hvert jigg for å skape en X. Fest dem på felles med to dekk skruer.

Lag bein vugger. Stå opp et ferdig sett med ben på benken toppen. Plasser en 2-av-fire vinkelrett på langsiden av benken. Linje opp bena mot styret og merke med en blyant hvor bena treffer benken. Skjær hver del av beinet vugge tre i to slik de er 7,5 inches lang. Plassere dem parallelle med hverandre og overlapper hverandre på innsiden slik at de danner en vugge for bordben. Spiker dem på plass. Lag to ben vugger på posisjoner hvor bena vil være.

Plasser bordben i beinet vugger. Pre-bore hull, og deretter sette to skruer til det sted hvor toppen av tabellen ben møter beinet vugge. Trygt feste bordben til beinet vugger. Fjern styret spacere og klemmer og snu benken slik at det er riktig side opp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-tre-benker/ "

相关文章!
 • Hvordan lage tre bjelker
  - 阅 2

  Tradisjonelt trebjelker er store tømmer som er plassert i ulike deler av huset, hvor ekstra styrke er nødvendig. I tidligere epoker trebjelker nesten alltid blitt formet av ett stykke av trelast, men de siste årene trebjelker er ofte bygget fra flere

 • Hvordan lage tre penner Uten en dreiebenk Hvordan lage tre penner Uten en dreiebenk
  - 阅 4

  Penner er alltid i etterspørselen - på kontoret, i kassakøen i butikken og hjemme når du skriver at helgen for å-gjøre-listen. Making tre penner er en god måte å skape særegne instrumenter for gaver, bedrifter eller bare personlig bruk. Tradisjonelt

 • Hvordan lage tre hengere
  - 阅 2

  Hvordan lage tre kleshengere. Tre kleshengere kan gjøre vaskeri mye enklere. Hvis du henger plagget på en tre hengeren, holder den formen mye bedre enn det ville gjort med en wire kleshenger. Selv om du kan kjøpe tre kleshengere, kan du skreddersyr d