Amopage

Hvordan lage Tekniske tegninger

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage Tekniske tegninger


En teknisk tegning kan være en skjematisk fremstilling av en del eller del av utstyret, et flytskjema for en kjemisk prosess eller et plott plan for bygg og anlegg. Å gjøre en teknisk tegning tar dyktighet, utdanning og erfaring til å formidle viktige dimensjoner og annen informasjon som er nødvendig for bygging. En viktig funksjon av en teknisk tegning er at det er skalert (hver tomme representerer et større måling). Denne artikkelen vil detalj prosedyren for å lage en teknisk tegning av en firkantet søpla kan.

Du trenger

Stort stykke papir, 24-by-36 inches

Mekanisk blyant

1-fots skalert linjal

3-fots tee-torget

Stor utkast bord

Utforming av båndet (i likhet med maskeringstape)

Liten firkant søppelkasse

Bruksanvisning

 • 1

Tape papiret til utkastet bord med utkast tape. Plasser en liten brikke i hvert hjørne for å holde papiret beveger seg. Bruk tee-kvadrat for å trekke en ramme rundt hver kant. Mål 1/2 tomme fra hver kant og trekkes rette linjer som danner en firkant.

2

Måle dimensjonene av søppelkassen. Tegningen viser dimensjonene fra tre sider: topp, front og side.

3

Tegn foran søppelkassen på venstre side av papiret ved hjelp av skalert linjal og blyant. Indiker dimensjonene av søppelkassen på tegningen.

4

Tegn toppen og siden av kan søppel på høyre side av papiret ved hjelp av skalert linjal og blyant. Indikerer dimensjoner på tegningen.

5

Tegn en tittel blokk på nedre høyre side av tegningen. Dette kan være et lite torg der du kan skrive tittelen på tegningen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-tekniske-tegninger/ "

相关文章!
 • Hvordan lage tekniske tegninger i Illustrator Hvordan lage tekniske tegninger i Illustrator
  - 阅 1

  Adobe Illustrator er et vektorbasert, bilde-etableringen programvare dress som tilbyr omfattende grafisk design evner. Bruke Illustrator for å lage tekniske tegninger er ganske enkelt å gjøre. De fleste tekniske tegninger er skjemaer som bruker enkle

 • Hvordan lage 3D-tegninger i Excel
  - 阅 0

  Microsoft Excel lar deg legge til forskjellige typer former for å lage regneark se bedre. Men alle figurene opprinnelig vises som flat 2-D tegninger og som kanskje ikke samsvarer med noen av de 3-D grafer eller andre gjenstander som du kan ha på regn

 • Hvordan lage Halloween Tegninger på tånegler Hvordan lage Halloween Tegninger på tånegler
  - 阅 3

  Som du planlegge for din Halloween antrekk, dekorere selv hele veien til tuppen av tåneglene. Hvis du er en travel mor som ikke kan finne tid til å gå over til salongen for å få en pedikyr, eller du er på et stramt budsjett, sette tærne inn i Hallowe