Amopage

Hvordan lage Tasty, No-stick Brown Rice i en riskoker

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage Tasty, No-stick Brown Rice i en riskoker


Den store trenden i å spise sunt er å gå for hele korn, høy-fiber, mindre bearbeidet mat. Brun ris passer alle tre av disse regningene. Hvis du kun brukt til å forberede hvitt (polert) ris, må du gjøre noen mindre endringer i matlaging vaner for brun ris.

Du trenger

brun ris

matlaging spray

Salt

Hvitløk, frisk

Oliven olje

Bruksanvisning

Spray din riskoker potten med en non-stick matlaging spray. Dette gjør underverker på å holde risen kleber og brenning.

Legg brun ris og vann. Mens den typiske ris-til-vann-forhold for hvit ris er en del ris til to deler vann, brun ris fungerer bedre hvis du går med en del ris til to og en halv deler vann.

Tilsett salt etter smak (1 eller 2 ts pr 4 kopper ris).

På et skjærebrett, trykk den flate kanten av en kniv på et fedd hvitløk å ta knekken på den. Fjern og kast papery huden og slippe knuste fedd inn i komfyren.

Legg olivenolje, ca 1 ss per 4 kopper ris.

Dekk gryten og slå på komfyren. Forvent brun ris til å ta litt lengre tid å lage mat enn hvit ris (ca 30 til 40 minutter i stedet for 20).

Hint

Brun ris har en fastere tekstur enn hvit ris og en nuttier smak. Legge til ekstra vann gjør det mer anbudet.

Hvis kokt ris ikke ut anbud nok for deg når komfyren er ferdig, tilsett litt mer vann (1/4 til 1/2 kopp) og starte kokesyklusen igjen (det skal bare ta noen få minutter mer).

Det kan være lurt å fjerne hvitløksfedd før du serverer risen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-tasty-no-stick-brown-rice-i-en-riskoker/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Tasty Brussel spirer Hvordan lage Tasty Brussel spirer
  - 阅 0

  Hvordan lage Tasty Brussel spirer. Bruksanvisning De fleste sannsynligvis tror Brussel spirer er ikke noe å bli begeistret for. Jeg kan vise deg hvordan du slår vanlig Brussel spirer på en ekstraordinær og velsmakende siderett. Du trenger mellom 25-3

 • Hvordan lage en Talking Stick Hvordan lage en Talking Stick
  - 阅 1

  Den snakker stick er en innfødt amerikansk tradisjon som brukes til å holde orden under møter. Det har blitt tilpasset av andre grupper, for eksempel Boy Scouts og Girl Scouts of America, neo-hedenske bevegelsen, 1960 bevisstgjøring sammenkomster og

 • Hvordan lage Nail Polish Stick Better Hvordan lage Nail Polish Stick Better
  - 阅 0

  Beauty er bare hud dyp, men mange legger vekt på å se bra. Ekstra detaljer som smykker, sminke og tilbehør kan forbedre ens attraktivitet eller bare tjene som et middel for selvutfoldelse. Polerte negler er tiltalende, men den polske tendens til ikke