Amopage

Hvordan lage Sugar Sculpted påskeegg

- Views 0
Advertisement

Sugar påskeegg er en favoritt påske minne om mange familier. I stedet for å kjøpe disse søtsaker, kan du lage dem selv. Barna kan også hjelpe. Annet enn enkle husholdning ingredienser, er alt som trengs for å gjøre sukker påskeegg litt tid og tålmodighet.

Du trenger

Plastic Påskeegg muggsopp

3 ½ kopper granulert sukker

½ kopp melis

En godt pisket eggehvite

Konditorfarge (valgfritt)

Miksebolle

Flat overflate slik som en plate

Skarp kniv

Skje

8 kopper melis

1 ts. kremen av tartar

5 eggehviter lov til å komme til romtemperatur

Mikser

Små bilder eller andre elementer for å gå inn egg

Pastry bag

ising tips

Bruksanvisning

Kombiner sukker med eggehviten i en bolle. Bland de tre ingrediensene til de begynner å holde sammen. Legg mat farge, hvis du vil.

Stappe sukker i hver halvdel av påske-egg mold. Pakk det stramt. Pass på at det ikke er noen luftehull. Fyll egg mold til øvre kant, og sørg for at den er i vater.

Unmold eggene raskt på en plate eller en annen flat overflate. Med en skarp kniv, kuttet av den ene enden av egget for å gjøre "kikkehullet".

La det formerte egg lufttørke i minst tre timer eller lenger. Når de føler seg tørr å ta på utsiden, forsiktig plukke dem opp. Bruk en skje til å skrape bort fuktig sukker på innsiden. La egget skallet tørke enda mer.

Gjør kongelig isdannelse. Bland melis, krem ​​av tartar, og eggehviter med en mikser til veldig stiv. Color som ønsket.

Plasser ising i kringle poser. Legg til valgte ising tips. Sett en porsjon glasur inni en eggeskallet. Legg til et bilde som vender mot "kikkehullet".

Kjør en perle av ising rundt kanten av egget. Plasser en annen egg skall på toppen for å danne en komplett egg. Avslutt dekorere egg som ønsket.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-sugar-sculpted-paskeegg/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Sugar Gum Paste Blomster Hvordan lage Sugar Gum Paste Blomster
  - 阅 1

  Sukker gummi pastaen kan støpes inn i en rekke former. Lær om bruk av tyggegummi lim dough å lage blomster i denne gratis laging video. oppsummering Series Sugar Paste er en veldig søt, spiselig sukker deig vanligvis laget av sukker og glukose. Det e

 • Hvordan lage Sugar-Free Fudge Hvordan lage Sugar-Free Fudge
  - 阅 0

  Mange mennesker liker å spise en rik og deilig godbit kjent som fudge. Denne søte behandler er laget av matlaging sjokolade og sukker sammen, sammen med et par andre ingredienser, til du har en kremet blanding. Det eneste problemet er mye folk, av en

 • Hvordan lage Sugar Art Hvordan lage Sugar Art
  - 阅 0

  Sugar art gleder øyet og tungen. Sinnet er engasjert også, lurer på hvordan i all verden de blanke, delikate verkene er gjort. Faktisk gjør sukker kunst er en komplisert og omfattende prosess med mange trinn. Prosessen med å lage alle slags deilige o