Amopage

Hvordan lage støvsuger Filters

- Views 0
Advertisement

En støvsuger filter er konstruert for å tillate luft å passere, samtidig som det hindrer løst smuss og andre luftbårne forurensninger fra å gjøre det samme. For å bedre suge muligheten for en støvsuger kanister-typen for å suge inn luft, erstatte den nominelle luftfilter med et hjemmelaget en som kan byttes ut etter hver bruk. Et par husholdning verktøy og forsyninger fra en lin butikken er alt du trenger.

Du trenger

Phillips skrujern

Avis

Målebånd

Grease blyant

Osteklede, 8-inches x 10-inches

Saks / verktøyet kniv

Rett kant

Tørkepapir

cellofan tape

Bruksanvisning

Trekk beholderen støvsugeren strømledning fra stikkontakten. Roter støvsugeren slik at baksiden vender mot deg.

Fjern de to skruene fra grillen på baksiden slutten av støvsugeren med en stjerneskrutrekker. Trekk grillen av støvsugeren.

Trekk vakuumfilterrommet ut av baksiden av støvsugeren.

Plasser et ark med avis på et bord. Upend vakuumfilterrommet over avisen. Rist kammeret for å løsne filter innsiden. Gripe en kant av filteret og trekke den ut av kammeret.

Sett filteret på avisen. Måle lengden og bredden av filteret og registrere disse målingene.

Plasser et ark med cheesecloth på avisen. Sett filter på cheesecloth. Tegn et omriss rundt filteret på cheesecloth, med et fett blyant. Kast filteret i papirkurven.

Skjær ut omrisset på ostekledet med en saks eller kniv av et verktøy blad - bruk av en rett kant for å kutte ledningene rett hvis ved hjelp av verktøyet kniv.

Tørk ut vakuum filterrommet med en vann-fuktet papirhåndkle. Tørk rommet med en tørr papirhåndkle. Tørk utsiden av kammeret med den tørre papirhåndkle.

Plasser filteret du har gjort inn i kupeen. Påføre en stripe av cellofantape til hvert hjørne av filtret, slik at den kleber seg til innsiden av kammeret.

Sett rommet inn i støvsugeren. Plasser grillen på og fest skruene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-stovsuger-filters/ "

相关文章!
 • Hvordan Clean Støvsuger Filters
  - 阅 0

  Noe som mange overser når du bruker en støvsuger gjør at filtrene er rene. Hvis filtrene ikke er rent du ikke vil få mye suging fra støvsugeren og støvsugeren ikke vil plukke opp skitt. Heldigvis, kan du rense støvsuger filtre. Bruksanvisning 1 Sjekk

 • Hvordan lage et parkettgulv Shine Hvordan lage et parkettgulv Shine
  - 阅 1

  En rik, skinnende parketten gjør nesten alle hjem en glede å gå inn i. Komme ditt gulv i toppform krever mye rasping, men det er verdt det. Det gjør regelmessig vedlikehold av gulvet også enklere. Du trenger Broom eller vakuum Soft kratt pensel gamle

 • Hvordan lage en bordsag Dust Collector
  - 阅 0

  Installere en støvsamler på tabellen så kan gjøre opprydding enklere, samt gjøre arbeidet ditt område mye tryggere. Med støv på plass, vil den sagflis bli samlet i stedet kastet opp i luften for deg å puste. En enkel støvoppsamlingssystem kan install