Amopage

Hvordan lage Stepping Stone Former

- Views 3
Advertisement

Hvordan lage Stepping Stone Former


Hvis du ønsker å lage din egen stepping steiner for hagen, butikk-kjøpte former gi deg en rask måte å komme i gang - men stilen og størrelsen alternativene er ganske begrenset. I stedet lage dine egne former fra sand, plast beholdere eller bare om noen grunne, flat skuff eller husstand objekt solid nok til å holde sement før det tørker.

papp Creations

Solide, tykk kartong forvandles til passsteinformer med bare små modifikasjoner. Sementblandinger herde i det indre formen av hva de er strømmet inn, slik at den indre bunnpartiet av boksen må være flat og glatt. Skjær et ark med kartong eller papp som passer bunnen tett for å lage en glatt overflate. Dekker de innvendige veggene i boksen med plastfolie og vaselin slik at man kan fjerne den herdede betongen lett. Når springbrett blir hard i noen dager etter at du helle sement, fjerner du det ved å bla i boksen eller ved å rive boksen fra hverandre, hvis det er nødvendig. Jevne ut eventuelle ujevnheter på springbrett ved å gni hånden over det mens iført en arbeidshanske. Teksturen av hansken er nok til å slipes bort feilene.

Sandy Selections

Sand presenterer potensielt uendelige muligheter for stepping stein design, fordi det kan formes på så mange måter. Fyll en plast kar flere inches dyp med ren lek sand, og deretter våt sand litt. Trykk på en flatbunnet gjenstand ned i sanden - for eksempel en ildfast form, kakeboks eller til og med en eksisterende byggestein - å trykke det ned minst en tomme og komprimering av sanden i prosessen. Løft gjenstanden bort, og hell den våte sementblandingen inn i sand inntrykk. Hvis sanden er fuktig nok, bør det også plukke opp detaljer, om noen, igjen fra objektets inntrykk, slik som skjell eller sjøhester.

sement kaker

Du kan bruke kake kokekar, kakeformer, grunne skuffer og engangs baking panner for å lage stepping steiner. Disse formene er holdbare og kan brukes om igjen, så lenge innsiden er dekket med vaselin - eller plastfolie og vaselin, hvis du ikke vil at pan å få fettete. Plastkar og kapselen bokser kan benyttes på samme måte.

Wooden Gjenbruk Former

Lag dine egne kvadratiske eller rektangulære tre formene ved å lage en tykk ramme form av lag av kryssfiner - denne rammen må være minst 2 inches tykk til å gjøre en solid springbrett. Lag en tre base som passer under rammen, med en innebygd plattform i midten som holder rammen på plass og lar fire sideplater, høyere enn rammen, som skal legges og fjernes hver gang du oppretter et springbrett. Linje form med plast, og deretter helle sementen. Når sementen er hard, fjerne sideplankene en etter en og løfte springbrett ut.

Stepping Stone suksess

For å gi styrke til en springbrett, hell 1/2 tomme av sement inn i støpeformen, og deretter legge til en del av maskinvaren klut så stor som mulig uten å berøre noen av de formkanten. Hell enda en halv tomme eller så av sement over maskinvare klut. For å legge til pynt som strand glass eller skjell til ditt springbrett, klippe et stykke av kontakt papir for å passe inn i bunnen av formen, og deretter sette papiret i bunnen klebrige siden opp. Følge din add-ins forsiden ned på kontaktpapir. Denne nederste laget blir toppen av steinen når sement stivner og du skrelle kontakt papir unna.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-stepping-stone-former/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Stepping Stones med mørtel Mix Hvordan lage Stepping Stones med mørtel Mix
  - 阅 0

  Ingenting sier "Velkommen til mitt hjem" bedre enn en personlig vei til inngangsdøren din. Stepping steiner kan bli flyttet rundt for å gjøre dine stier interessant som de veve gjennom en blomst bane, beskytte hagen din fra å bli tråkket på, og

 • Hvordan lage Stepping Stones fra scratch Hvordan lage Stepping Stones fra scratch
  - 阅 0

  I stedet for å takke de begrensede alternativer tilgjengelig med forhåndslagde stepping steiner i hjemmet butikken, lage din egen fra grunnen av med sement og en mold form. Tilfeldige husholdningsgjenstander, repurposed materialer eller til og med sa

 • Hvordan lage Stepping Stones fra et kit
  - 阅 0

  En springbrett kit tilbyr en enkel måte å lage en eller to stepping steiner for hagen din. Disse pakkene omfatter typisk støpeformen, instruksjoner, noen tilleggs-i pynt og en springbrett blanding. For å bruke et kit, velg en plass, helst utendørs, d