Amopage

Hvordan lage statisk Eliminator tørketrommel ark

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage statisk Eliminator tørketrommel ark


Klengete, statisk-fylt klær kan være direkte pinlig. Mens du bruker kommersielle tørketrommel ark eliminerer statisk stoff, det finnes andre alternativer som er mer miljøvennlige og kostnadseffektive. Lage dine egne statisk eliminator tørketrommel ark gjør at du kan velge ingredienser slik at du vet hva du og din familie blir utsatt for. Snarere enn å kaste dem bort etter bruk, kan hjemmelaget tørketrommel ark brukes igjen og igjen, slik at du sparer penger og skåner miljøet et annet stykke søppel.

Du trenger

Old bomull T-skjorter

Saks

Bolle

1 ts. hårbalsam

Skje

2 dråper eterisk olje (valgfritt)

plast beholdere

1 kopp hvit eddik

Bomull eller ull sokk

Dryer Ark 1

Skjær en gammel, ren bomull T-skjorte til vaskeklut store firkanter.

Hvordan lage statisk Eliminator tørketrommel ark


Plasser en ts. hårbalsam i en bolle og tilsett 1/2 kopp varmt vann. Rør de to sammen for å fortynne balsam. Legg til to dråper eterisk olje for å lage en duftende tørketrommel ark.

Sug en T-skjorte torg i den antistatiske eliminere løsning. Vri ut overflødig væske. Plasser hjemmelaget tørketrommel ark i tørketrommelen, sammen med klærne.

Lagre resten av den antistatiske eliminere væske i en plastbeholder til bruk etter behov. Alternativt, suge flere T-skjorte firkanter i væsken til all væsken er brukt. Heng rutene for å tørke og bruke dem etter behov.

Dryer Sheet 2

Hell en kopp ufortynnet hvit eddik i en bolle.

Senk og gamle, rent bomullsokk i eddik. La sokk til å bli helt våt, deretter vri ut overflødig eddik slik at sokken er bare fuktig.

Sett eddik-fuktet sokk i tørketrommel med klærne for å friske klær og eliminere statisk. Oppbevar den gjenværende eddik for neste last av Klesvask.

Hint

Tilsett 1 kopp hvit eddik til skylling av vaskemaskinen for å eliminere statisk.

Kjør en metall kleshenger over og under klærne for å fjerne statisk stoff.

Ull tørketrommel baller fjerne statisk stoff uten behov for kjemisk-Laden tøymykner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-statisk-eliminator-torketrommel-ark/ "

相关文章!
 • Hvordan lage din egen tørketrommel ark Hvordan lage din egen tørketrommel ark
  - 阅 0

  Hvorfor holder på å kjøpe tørketrommel ark til å sette i den automatiske tørketrommelen hjemme? Jeg har brukt disse hjemmelagde tørketrommel ark i mange år med gode resultater. Les mer for å lage dine egne tørketrommel ark. Bruksanvisning Disse hjemm

 • Hvordan Kill Kakerlakker med tørketrommel ark Hvordan Kill Kakerlakker med tørketrommel ark
  - 阅 0

  Du trenger ikke alltid skadelige kjemikalier for å drepe kakerlakker i ditt hjem. Tester ved Kansas State University viste at visse merker av tørketrommel ark inneholder linalool, en naturlig, aromatisk stoff som finnes i lavendel, basilikum og meria

 • Hvordan lage statisk stoff dekor Hvordan lage statisk stoff dekor
  - 阅 0

  Statisk stoff dekaler, også kalt vinduet henger eller bil clings, hold deg til overflater uten bruk av en klissete lim. I stedet, de holder seg til overflaten via statisk, noe som gjør dem enkle å fjerne eller omplassere. Lage dine egne tilpassede st