Amopage

Hvordan lage søte Pep Rally skjorter

- Views 2
Advertisement

Hvordan lage søte Pep Rally skjorter


Lage dine egne T-skjorter for Pep rally er en morsom måte å vise din skole ånd og tiltrekke seg oppmerksomhet fra mengden. Bruke skolens navn, farger og maskot, kan du lage skjorter som både viser din individuelle kreativitet og vise støtte til laget ditt. Grab en gruppe venner, basseng dine beste ideer og kreativ. Designe en skjorte er enkelt med dagligdagse produkter funnet på håndverket butikker eller rundt huset ditt, og krever lite tid. Du kan ende opp med å ha like mye moro å lage skjorter som du vil bære dem.

Du trenger

Ensfarget t-skjorte

stoff maling

Jern

Iron-on bokstaver

stencil

glitterlim

pensel

Bruksanvisning

Kjøpe jern-on bokstaver og tall for å stave navnet på skolen din, team eller det året du oppgraderer.

Påfør bokstaver eller tall ved å arrangere dem i riktig rekkefølge og plassere dem med ansiktet ned på skjorta. Bruk en flat overflate for å sikre presisjon.

Trykke bokstaver eller tall, og i T-skjorten i omtrent 15 sekunder ved hjelp av et varmt jern. Trekk ut støpselet og sett det til side når bokstaver eller tall er godt festet til skjorten. Fjern baksiden fra bokstavene.

Bruk stoff maling og stensiler for ytterligere å kombinere den T-skjorten når bokstaver eller tall er avkjølt. Legge inn navn, design, eller bare andre farger kan bringe skjorten til liv.

Påfør glitter lim til å legge ekstra design eller ord til skjorten etter stoffet malingen har tørket. Skriv utsagn som "Go team!" eller morsomme uttrykk i fint håndskrift. La glitter limet tørke i minst en time før du flytter skjorta.

Hint

Bruk jern på et flatt og stabilt underlag som et strykebrett for å forebygge skader.

Vask skjorta inne-ute på et kaldt vann innstillingen for å hindre at design og dekorasjoner løsner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-sote-pep-rally-skjorter/ "

相关文章!
 • Hvordan lage hjemmelaget Konsert T-skjorter
  - 阅 3

  Konsert T-skjorter er en fin måte å gjøre et fashion statement, og for å vise støtte til dine favoritt band. Mens de er lett tilgjengelige for salg på utstillinger og på de offisielle hjemmesidene til mange band, de er ofte dyre og kan ikke komme i s

 • Hvordan lage søte Cornbread
  - 阅 0

  Cornbread gjør en flott tillegg til enhver middag. Med en porsjon cornbread i bildet, er det ut med skiver lys brød og på med et utbrudd av tykk, søt, appetittvekkende stykke cornbread. Cornbread er noe lett å lage med tid og forberedelser. Du trenge

 • Hvordan lage Iron-On t skjorte design Hvordan lage Iron-On t skjorte design
  - 阅 1

  Lær å lage jern-on t-skjorte overføringer i denne gratis mote video. oppsummering Series Påstrykningsfunksjonen er en fin måte å tilpasse eller tilpasse en t-skjorte, dongeri jakke, eller en hvilken som helst stykke stoff. Og takket være store nyvinn