Amopage

Hvordan lage Solid Shampoo Barer

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage Solid Shampoo Barer


Solid shampoo barer er blitt svært populært i eksklusive såpe butikker. De er gode å bruke når du reiser, lett å lagre og er et naturlig alternativ til flytende sjampo. Den beste delen av å lage din egen er at du kan lukte dem med noen av dine favoritt dufter eller bruke eteriske oljer for å lage ditt eget hår og hodebunn behandling sjampo.

Du trenger

16 oz Coconut 76 Oil

16 oz Olive Oil

4 oz hvetekimolje

4 oz Castor Oil

5.9 oz Lye (Natriumhydroksid)

15 oz destillert vann

2 oz Enhver Duft eller Essential Oil

To plast mugger, 2-3 qt. størrelse

Skala som veier pounds og ounces

Stor en-gal. rustfritt stål eller emalje gryte

Sikkerhetsbriller

To kjøkken termometre

Hånd pinne blender (valgfritt, men anbefales)

Fryser papir eller plast søppelsekker

Gummihansker

En stor plast eller tre såpe mold med lokk eller mindre såpe muggsopp med papp til dekke

To av tre eller plast skjeer (ett for lut og en for oljer. Bruk disse skjeer bare for sjampo making)

Å gjøre Solid Shampoo Barer

Finn en ren og rot gratis arbeidsplass for å gjøre solid shampoo barer. En kjøkkenbenk i nærheten av vasken er det beste alternativet, men et kjøkkenbord vil også gjøre. Dekk til arbeidsplass med en plast søppelpose og et par lag med avis for å beskytte overflaten mot søl.

Neste samle alle ingrediensene sammen, dobbelt sjekke at din har alt du trenger klar og på hånden.

Ta på deg sikkerhetsutstyr, inkludert lange ermer og lange bukser, sko, vernebriller og hansker.

Nå veier ut lut ved hjelp av skalaen og plasser lut i en plastbeholder.

Vei vann og plassere det inn i en annen plastbeholder.

Nå meget langsomt og forsiktig helle den lut i vannet (ikke vannet i luten!) Og bland grundig inntil luten er fullstendig oppløst. Prøv å unngå sprut som lut er etsende og vil brenne alt den kommer i kontakt med. Hvis huden kommer i kontakt med lut blandingen, skyll med kaldt vann. Overflate søl må tørkes opp umiddelbart.

Nå plasserer lut og vann blandingen til side. Det vil har blitt veldig varm og må kjøles ned til mellom 90 og 100 grader før bruk. Plasser en av termometre i blandingen for å overvåke temperaturen.

Du vil nå bli smelter og mikse oljer. Vei ut kokos, oliven, caster og hvete bakterie oljer (ikke eteriske oljer) og legg dem inn i din store potten som er plassert på komfyren. Varme til kokos olje er bare smeltet. Du vil vil at oljeblanding og din lut blandingen til å være den samme temperatur (mellom 90 og 100 grader) før blanding. Plasser den andre termometer inn i oljeblandingen for å overvåke temperaturen. Hvis ikke du kan justere en eller annen temperatur ved å plassere dem i en vask fylt med kaldt vann til ønsket temperatur er oppfylt.

Mens du venter på de to blandinger 'temperaturer for å regulere, kan du klar essensielle eller duft oljer og såpe muggsopp. Vei ut essensielle eller duft olje og ha den klar til å gå. Hvis du bruker en stor trebygning såpe mold for solid shampoo barer, linje formen med voks papir for enklere sjampo bar fjerning senere. Hvis du bruker enkelte former for fast shampoo, dobbeltsjekke at de er rene og fri for rusk.

Når lut blandingen og oljeblandingen har nådd ønsket temperatur, sakte og veldig nøye hell lut blandingen i oljer, under stadig omrøring. Fortsett å røre ved hjelp av en tresleiv eller pinne blender til blandingen har tyknet (en pinne blender vil fremskynde prosessen) og du ser "spor" der du nettopp har rørt. Dette kalles nå "spor" og du må oppnå dette stadiet før du fortsetter med solid shampoo barer.

Nå som du er på "spor" scenen kan du legge til essensielle eller duft oljer og fargestoff. Hell i duft og fargestoff, og fortsett å røre grundig.

Din solid shampoo bar blandingen er nå klar for formen. Hell forsiktig blandingen inn i formen (e) og dekker enten med formen lokk eller vokspapir og et stykke av massivpapp.

Pakk støpte shampoo barer i et tykt teppe og lagre, uforstyrret, i 18 timer.

Etter 18 timers periode er opp fjerne teppet og lokket og la de faste sjampo barer å sitte i ytterligere 12 timer.

Deres sjampo barer er nå klar til å bli fjernet fra støpeformen (e) og kutt (om nødvendig). Ta på gummihansker (såpe er fortsatt noe etsende) og plassere et gammelt håndkle på kjøkkenbenken og forsiktig plassere formen (e) med forsiden ned på håndkleet. Trykk forsiktig et par ganger for å fjerne sjampo barer. Hvis de ikke kommer ut lett, plasser formen (e) i fryseren i ca en time og prøv igjen.

Når du har din såper fjernet fra formen de er klare til å bli kuttet (hvis shampoo bar er en stor blokk). Bruk en skarp kniv til å nøye kutte små, håndstore barer av solid shampoo.

Dine solid shampoo barer trenger nå å kurere i minst to uker før bruk. Plasser sjampo barer på et tørkestativ eller i en stor boks, noe som gjør at såper ikke berøre hverandre.

Etter to uker de faste shampoo linjene er klar til å brukes, men etterlater dem lenger vil gjøre dem mildere og hardere (som betyr at de vil vare lenger).

Oppbevar solid shampoo barer i et tørt og kjølig sted til det skal brukes.

Velge Eteriske oljer for sjampo Bars

Du har valget mellom å bruke eteriske eller duft oljer når kjelleren din shampoo barer. Duft oljer tilbyr et bredt utvalg av dufter, og kan være morsomt å eksperimentere med. Hvis du er ute etter å gjøre solid shampoo bar som hår vennlig som mulig, kan det være lurt å bruke en eterisk olje. Eteriske oljer er naturlige oljer utvunnet fra planter og innehar gode egenskaper.

Bruk peppermynte eterisk olje i din shampoo barer for en forfriskende og øynene åpne. Denne oljen vil føre til at hodebunnen å prikke som det fremmer blodtilførselen til hodebunnen. Hvis du har veldig sensitiv hud kan det være lurt å unngå dette som den kriblende følelse kan være irriterende.

Eteriske oljer er et utmerket valg for ditt shampoo barer. Det bidrar til å lindre flass og fremmer sunt hår.

Tea Tree eterisk olje brukes i profesjonelle flass sjampo. Det bidrar til å eliminere flass og fet hodebunn mens fremme god blodgjennomstrømning. Det kan føre til irritasjon for de med sensitiv hud. Hvis hodebunnen er følsom bruk en annen eterisk olje, eller redusere mengden du bruker i din oppskrift.

Lavendel er en populær, prøvd og ekte eteriske oljer. Ikke bare lukter det fantastisk, det er flott for irritert og problem hodebunn. Lavendel er også bra for å sette folk i en oppløftet stemning, så hvis du virkelig hater å stå opp om morgenen, prøve å legge dette til dine shampoo barer og kanskje disse morgen dusj vil ikke være så råtten.

Hint

Alltid være sikker på å kjenne egenskapene til noen essensielle oljer du planlegger å bruke før du legger dem til shampoo barer. Mens de fleste eteriske oljer er brukervennlige, noen er giftige. Se ressursen boksen på slutten av denne artikkelen for en link til essensielle oljen informasjon.

Lye er etsende, og du må alltid være veldig forsiktig når du arbeider med det. Ikke la noen del av kroppen din til å komme i kontakt med lut. Hvis kontakt bør skje straks skylle området med kaldt vann. Bruk alltid alle dine verneutstyr, sammen med lange bukser og langermet skjorte, sko, vernebriller og hansker når du arbeider med lut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-solid-shampoo-barer/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Navigation Bar for en webside
  - 阅 0

  Hvordan lage en Navigation Bar for en webside. Besøkende til nettstedet ditt kan finne veien rundt ved hjelp av en hendig navigasjonslinjen for å veilede dem! En navigasjonsfeltet som bruker tekst sparer bare på nedlastingstiden og er lett å legge. Å

 • Hvordan lage Dry Shampoo Hvordan lage Dry Shampoo
  - 阅 2

  Noen ganger kan du være i stand til å ta et vanlig bad eller dusj. Det kan være på grunn av en skade, en sykdom som etterlater deg sengeliggende, eller du kan gå på en lengre fotturer eller camping tur der du vil være uten konvensjonell rørlegging. U

 • Hvordan lage sitronsaft Shampoo Hvordan lage sitronsaft Shampoo
  - 阅 1

  I områder der vannet er "hard", som betyr at den har en rekke oppløste salter eller inneholder høye nivåer av kalsium og magnesium, vil de fleste sjampoer igjen en tynn film på toppen av håret ditt. Dette kan føre til at håret til å være kjedeli