Amopage

Hvordan lage Slip-On Tattoo Art

- Views 7
Advertisement

Hvordan lage Slip-On Tattoo Art


Tattoo kunst slip-ons har blitt stadig mer populært de siste årene. De slip-ons tillate folk å bruke midlertidig kroppskunst uten å bruke noe på huden; Dette alternativet er et godt valg for de med sensitiv hud. Både barn og voksne glede seg tatoveringen kunst slip-ons for moro skyld eller som en del av et kostyme. De slip-ons kan enkelt gjøres hjemme ved hjelp av en håndfull av vanlige forsyninger som stoff maling markører, nylon strømpebukse og sakser.

Du trenger

nylon strømpebukse

Saks

Fabric maling markører

Gammel langermet skjorte eller leggings

plast sjablonger

Kleshenger

Bruksanvisning

Skjær fots fra nylon strømpebukse i forberedelse til arm slip-ons. La nylon strømpebukse som er for inngåelse av leg slip-ons.

Ha på nylon strømpebukse mens dekorere slip-ons for å trekke design som flyter naturlig med kroppens form for autentisk ser tatovering kunst. Sett på en langermet skjorte for arm slip-ons eller trange leggings for leg slip-ons. Skyv nylon strømpebukse over klær. Juster nylon strømpebukse over armen eller beinet i den posisjonen den vil bli slitt.

Tegn en skisse av tatovering art design på strømpebukse hjelp av stoff maling markører. Flytte i en langsom bevegelse for å skape glatte, lange linjer. Plast sjablonger kan brukes til å spore spesifikke tatovering kunst design. Color i konturene av designene med stoff maling markører også.

Trekk ned strømpebukse nøye når den er blitt fullstendig dekorert. Heng strømpebukse på en kleshenger og la det tørke helt før bruk.

Skyv den tørre nylon strømpebukse opp armen eller beinet, uten klær barriere under. Låret delen av nylon strømpebukse må kuttes av før iført arm slip-on.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-slip-on-tattoo-art/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en solbrun Tattoo
  - 阅 0

  Tattoo moter kommer og går, slik at du kanskje ikke ønsker en permanent. Midlertidige tatoveringer er for barn, skjønt. Hvordan kan du legge til litt moro kroppskunst uten å måtte gå under nålen? Prøv en solbrun tatovering. Du kan legge til en litt f

 • Hvordan lage Monotype eller Mono Art on Glass Hvordan lage Monotype eller Mono Art on Glass
  - 阅 1

  Å gjøre en monotype eller Mono på glass er en morsom og kunstnerisk form for print-making. Mono og Monotype både bety at hver utskrift er unik. Det er fordi når du skriver dine kunstverk på stykke glass, vil du bare kunne trekke et enkelt trykk. Du k

 • Hvordan lage din egen Cover Art
  - 阅 0

  Alle er kjent med klisjeer av albumgrafikk; den halvnakne pinup jente, kult utseende bil eller tilfeldig bilde av noe spesielt, alle med bandets navn liksom presset i der. Som musiker, vet du hvor viktig det er å sette deg ut fra flokken, for å ha al