Amopage

Hvordan lage skolekampanje Materials

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage skolekampanje Materials


Å gjøre skolen kampanjemateriell er viktig å få din sak eller budskap til publikum. Kampanjemateriell bidra til å fremme dine verdier, holdninger og hvilke forskjeller du vil gjøre på din skole eller skolekrets. Kom opp med et slagord som vil appellere til massene og er enkel, men minneverdig og forståelig. Dette slagordet skal skrives ut på alle kampanjemateriell inkludert bannere, plakater, knapper og ballonger.

Du trenger

bannere

plakatene

Markører, fargeblyanter eller maling

knapper

ballonger

nøkkelringer

Klistremerker

Bånd

kjeks

Icing

lollipops

Tags

Bruksanvisning

Skriv ut opp noen bannere for å ha postet i skole korridorer, auditorier og generelle student befolkede områder. Banner størrelser kan være alt fra 3 x 12 fot til 4 x 6 feet.Your navn, slagord og logo skal vises på banneret samt dekorasjoner som er tiltalende for øyet. Du kan enten bruke en skriver eller hånd skrive all informasjonen. Bruk markører, klistremerker og maling til å dekorere banneret.

Design kampanje plakater for å legge rundt skolen også. Bannere, mens noen ganger uregelmessig stor, kan noen ganger være for stor for enkelte områder. Gode ​​størrelser for plakater er vanligvis rundt 4 x 4 føtter. Små plakatene bør utformes og plasseres på oppslagstavler og på kafeteria vegger.

Kom opp med ideer til knapper. Knappene kan være håndlaget også. Men kan du skrive opp en smart melding å sette inne knappen. Enten kjøpe eller låne en knapp for å lage maskinen. Maskiner koster ca $ 40 til $ 100. Skriv ut opp nok knapper for alle dine venner eller kampanje kompiser å bære.

Blåse opp ballongene og dekorere dem med selvklebende, markører, maling og bånd. Kjøp en rekke farger av ballonger for å gjøre dem skiller seg ut. Skriv din kampanje info på ballongene og gi bort til potensielle velgere. Har kampanje buddies gjøre dette også.

Bake kaker og dekorere dem i glasur med ditt navn og kampanjen info på dem. Har forskjellige smaker tilgjengelig for å gi bort. Lollipops er også flott å gi bort til velgerne. Lollipops kan være dekorert med koder som har kampanjen informasjon om dem.

Hint

Skriv ut eller skrive navnet ditt på alt du gir bort. Du ønsker ikke potensielle velgere å glemme hvem du er og hva du står for. Inkludert navn i ditt slagord kan være en god måte å få folk til å huske hvem du er og hva du står for.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-skolekampanje-materials/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Barne-kunst fra resirkulerte materialer
  - 阅 4

  Hvordan lage Barne-kunst fra resirkulerte materialer. Når barna lage kunst, utvikler de grunnleggende ferdigheter og lære om verden gjennom den kreative prosessen. Kunst materialer er ofte dyre og vanligvis ikke er solid nok til å tåle slitasje. Nest

 • Hvordan lage Mosaic Glass Art Hvordan lage Mosaic Glass Art
  - 阅 13

  Lær av kunstneren Gale Gassiot hvordan å lage vakre dekorative glass og fliser mosaikk, i denne gratis video-serien. oppsummering Series Opprette mosaikk kan være en kunstnerisk måte å gran opp en hage, sti, gangvei eller kjøkken fliser over benken.

 • Hvordan lage Cabinet Skuffer Hvordan lage Cabinet Skuffer
  - 阅 8

  Nøkkelen til å gjøre skap skuffer er først å bestemme valsen du vil bruke. Noen krever ikke mye av en forskjell mellom åpningen for skuff og skuffen boksen selv. En av de mest vanlige systemene som benyttes er kjent som "KV", som er et begrep so