Amopage

Hvordan lage Sagkrakker for en Chain Saw

- Views 33
Advertisement

Hvordan lage Sagkrakker for en Chain Saw


En motorsag er det perfekte verktøy ikke bare for felling av trær, men også for å kutte logger og lemmer i kortere seksjoner for fyringsved. Imidlertid kan sagen kjeden bli sløv veldig raskt hvis tennene kommer i kontakt med skitt. En måte å eliminere sjansene for smuss dulling sagen kjeden er å få veden blir kuttet av bakken. Du kan lage bukker for en motorsag som vil holde loggen eller lem sikkert av bakken på en god arbeidshøyde.

Du trenger

Fem 8-fots lange stykker av 2-tommers med 4-tommers trelast

Sirkelsag

Målebånd

Strøm drill med bits

Eske med 3-tommers dekk skruer

Tre 4-tommers lang, 1/2-tommers diameter bolter med skiver og muttere

socket sett

2-fot lange delen av lys-gauge kjede med skruer

Bruksanvisning

Skjær fem 8-fots, 2-tommers med 4-tommers plater i to ved hjelp av en sirkelsag.

Plasser tre av de fire-fots deler av 2-av-fire planker på kant, parallelt med hverandre, 2 fot fra hverandre. Plasser en av de fire-fots seksjoner over nedre kant av de tre parallelle boards og annet bord på tvers av de tre styrene 18 inches høyere enn den første. Fest disse to tverrstykkene til de tre styrene med et par tre-tommers dekk skruer gjennom hver tilkobling ved hjelp av en elektrisk drill.

Gjenta forrige trinn med de resterende fem delene av 2-av-fire brett. Vær sikker på at du plasserer styrene i nøyaktig samme posisjon med det andre settet som du gjorde med det første settet.

Mål 18 inches ned fra den øverste enden (motsatte tverrstykkene) for hver av de tre parallelle planker på en av de to forsamlinger. Lag et merke midt i sentrum av den flate siden av disse tre styrene på 18-tommers mark. Bor et 1/2-tommers hull gjennom hver av merkene. De tre hullene bør stille opp som om du skulle plassere en veldig lang bolt gjennom alle tre hullene.

Gjenta det forrige trinnet med den andre enheten.

Juster de to samlinger i form av en stor X, slik at hullene i styrene justere. Plasser en fire-tommers bolt gjennom hvert av de tre parene av hull, noe som skaper et dreiepunkt rundt hvilket de to sammenstillingene vil rotere. Plasser en skive og deretter en mutter på hver av de eksponerte gjengene og stram alle med en socket sett.

Plasser hele sammenstillingen, slik at de tre åpne parene av eksponerte 2-av-fire platene er peker oppover, med tverrelementene holder de vertikale platene på motsatte sider av sammenstillingen. Spre basen fra hverandre ca 20 inches.

Fest hver ende av kjeden til sentrum-medlemmer ved hjelp av festeskruene. Denne kjeden vil hindre sammenstillingen fra åpningen for mye under bruk.

Plasser en logg eller lemmer for å bli kuttet med motorsag inn i V-formet åpning mellom de to halvdelene av forsamlingen. Loggen eller lem bør sitte fast inni V mens du kutter tre med motorsagen.

Hint

Når du bruker en sirkelsag eller en drill, bruke vernebriller for å beskytte øynene mot flygende vrakrester.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-sagkrakker-for-en-chain-saw/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et tau-og-Chain Saw å beskjære Høy grener
  - 阅 0

  Et tau motorsag kutter tre med skjerpet tenner, etter samme prinsipp som en kraft motorsag, bortsett fra at du gir muskler til å bevege kjedet over tre. Lag din egen tau så å beskjære grener opp til 20 fot høy eller mer mens du står på bakken. Fest t

 • Hvordan lage en Triple irsk Chain Quilt Hvordan lage en Triple irsk Chain Quilt
  - 阅 0

  En håndlaget quilt gjør en fin gave i mange anledninger, fra en innflyttingsfest til fødselen av et nytt barn. En av de mest populære quilting mønstre er Triple irsk Chain. Til tross for navnet, var dette mønsteret mest sannsynlig utviklet i Amerika

 • Hvordan lage en takrenne Regn Chain
  - 阅 7

  Regn kjeder er en dekorativ måte å erstatte din downspout og legge skjønnhet til en del av huset som var tidligere bare funksjonell. Opprinnelig fra Japan, regn kjeder tillate vann å strømme ned en kjede inn i en beholder eller på en samling av stein