Amopage

Hvordan lage Rock Salt

- Views 2
Advertisement

Rock salt er en grovkornet uraffinert salt som vanligvis inneholder uspiselige urenheter. Rock salt brukes i kaldt klima på fortau og innkjørsler å smelte isen. Du kan også bruke rock salt for å smelte isen rundt kan holde iskrem når du gjør iskrem. Du kan lage rock salt ved å følge disse enkle trinn.

Du trenger

En stor gryte

Vann

En ovn

Salt

noen aviser

En hammer

Bruksanvisning

Fyll en stor gryte omtrent halvveis full av vann og plass på komfyren brenner.

Slå ovnen brenner på en middels varme og varme opp vannet. Mens vannet varmes opp, rør inn så mye salt som du kan.

Fortsett å tilsette salt til det varme vann inntil vannet når et koketrinn. Når det kokende vannet når det stadiet der du ikke kan legge til mer salt, fjerne blandingen fra ovnen brenner.

La salt blandingen avkjøles på sitt eget tempo. Etter hvert som blandingen avkjøles og vannet fordamper, vil saltet dannes krystaller.

Dekk et bord med aviser og plassere de kalde bergkrystaller på avisen. Bruk en hammer og knuse saltkrystaller i små biter. Du har nå rock salt.

Hint

Bruk rock salt når du gjør hjemmelaget iskrem. Bruk den til å smelte isen som omgir kan eller beholder som inneholder hjemmelaget iskrem.

Ikke spis rock salt. Det er ikke til konsum.

Vær svært forsiktig håndtering av stor gryte med kokende vann. Søle vann kan forårsake alvorlige brannskader.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-rock-salt/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Rock Candy på en pinne
  - 阅 1

  Enten det er for en vitenskap prosjekt eller bare for moro skyld, slik stein godteri på en pinne er et prosjekt som ikke bare gir en leksjon i hvordan krystallene vokser, men også gleden av en stor godbit for barna. Opprette stein godteri på en pinne

 • Hvordan lage Rock & Gemstone smykker Hvordan lage Rock & Gemstone smykker
  - 阅 0

  Lær å lage stein smykker laget av edelstener i denne gratis online kunst og håndverk video. oppsummering Series Har du en idé til et vakkert kjede design? Fra øredobber og armbånd til enkeltkjedet og forseggjort multi-strandet halskjeder, lage dine e

 • Hvordan lage Rock bryllup favoriserer Hvordan lage Rock bryllup favoriserer
  - 阅 0

  Det er flott å gi dine bryllupsgjester en tjeneste som vil vare, og noe de vil bruke og liker å se på. Disse små steiner kan bli nyttige og dekorative paperweights - eller legge til en magnet på baksiden, slik at de kan brukes til å holde papirer til