Amopage

Hvordan lage Putevar Chair Covers for et bryllup

- Views 0
Advertisement

Stol dekker kan skjule skjemmende stoler eller legge til din egen personlige stil til en bryllupsfeiring. Selv deksler er lett tilgjengelig for kjøper, kan du lage et putevar-stil stol cover, som bare glir over den øverste halvdelen av baksiden av stolen. Du trenger stoff, et par andre materialer og litt sy opplevelse. Hvis du ikke har en symaskin eller mangler kompetanse, har en venn eller et familiemedlem hjelpe deg.

Du trenger

Symaskin

Tråd

Målebånd

Stoff

fabric saks

nåler

Jern

Bruksanvisning

Træ symaskinen med tråd som matcher den viktigste fargen på stoffet, om stoffet er solid eller mønstret.

Ta målinger av stolryggen bredde, halve distansen rundt ryggen på begge sider, og den lengden du ønsker dekselet skal være. Faktor i litt ekstra på hver måling for din side og topp sømmonn og en tomme ekstra for bunnen hem.

Klipp ut to stykker av stoffet etter de målene du tok, inkludert ekstra for sømmonn og hem. Dette vil være foran og bak på putevar-stil dekke.

Pin foran og bak stykker sammen overfor de rette sidene mot hverandre med feil sidene vendt utover. Det skal se ut som dekselet er innsiden ut.

Sy sikksakk sy opp begge sider og langs toppen med symaskinen. Dette vil skape de beste og sidesømmene på dekselet.

Holde dekselet innsiden ut, brett den nederste kanten av dekselet to ganger, hver gang du gjør en en-halv-tommers fold. Trykk på hver fold med jern, pin ned og sy det ned med symaskinen (rettsøm er fint).

Vri dekselet høyre side ut, stryke kantene og eventuelle rynker og teste det ut på en av stolene. Du har nå en ferdig putevar stol dekke.

Dekorer deksler med satin eller tyll sashes på dagen av arrangementet eller forlate deksler vanlig for en enkel, moderne utseende.

Hint

Du må kanskje heller ringe og gjøre en avtale med bryllupet arena for å stoppe og måle en stol eller finne ut om de kan ta målinger for deg. Det er best, men å ta målinger selv for å være sikker på at de er nøyaktige før du går videre med prosjektet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-putevar-chair-covers-for-et-bryllup/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Butterfly Chair Covers Hvordan lage Butterfly Chair Covers
  - 阅 0

  En sommerfugl stol er en rimelig retro stol som pryder mange soverom, hi, sovesaler og kjellere. Hvis sommerfugl stol viser tegn på slitasje, fjerne den gamle dekselet og erstatte den med en ny stol dekke ditt eget design er en enkel og tilfredsstill

 • Hvordan lage en Tin Can midtpunktet for bryllup eller andre arrangement Hvordan lage en Tin Can midtpunktet for bryllup eller andre arrangement
  - 阅 0

  Litt kreativitet går langt! Det er så enkelt å lage en sensasjonell leter bord for bryllup eller enhver hendelse uten mye oppstyr eller bruke en masse penger. Med litt inspirasjon, og de mest grunnleggende av laging evner, kan du opprette centerpiece

 • Hvordan lage en Projection Show for et bryllup
  - 阅 0

  En projeksjon lysbilde for et bryllup er en sekvens med bilder av bruden og brudgommen, fra små babyer opp til deres ekteskap. En lysbildefremvisning kan vises rett etter vielsen eller i resepsjonen. Slideshowet vil ta litt tid og krefter: fotografie