Amopage

Hvordan lage periscopes med toalettpapir ruller

- Views 0
Advertisement

Hvordan lage periscopes med toalettpapir ruller


Periscopes bruke reflektert lys for å hjelpe folk se rundt hjørner eller hindringer mens holde skjult. Undervanns ubåter må periscopes å se skip på vannoverflaten og politi bruker periscopes å bo ubemerket av kriminelle. Lag en enkel periskop håndverket for dine barn eller klasserom med bare noen få husholdningsartikler.

Du trenger

Toalettpapir ruller

Saks eller boksen kniv

maskeringstape

2 speil

Maling

Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP

Utsmykninger

Bruksanvisning

 • 1

Koble to til tre toalettpapir-rør med båndet slik at de gjør et langt rør. Kutt de ytre kantene i en 45-graders vinkel. Husk at jo lenger røret du gjør, vil mindre bilde være. Tradisjonelle periscopes i ubåter er også utstyrt med forstørrelsesglass. Sett langt rør til side.

2

Skjær to andre toalettpapirruller i en 45-graders vinkel.

3

Tape mindre kutt toalettpapir ruller til det lange røret, som forbinder rullene på 45-graders kutt. Når du er ferdig med taping røret sammen skal det se ut som bokstaven "Z."

4

Kile et lite speil inn i toppen og bunnen av røret i en 45-graders vinkel. Periscopes trenger to speil, som reflekterer bildet to ganger og gjør det til en sann bilde, ikke et speilbilde.

5

Hold periskop opp til øyet og se gjennom den. Hvis speilene er plassert riktig, bør du være i stand til å se ting gjennom røret. Juster speilene ved behov.

6

Legg strukturen og stabiliteten til periskopet ved å feste en treplugg langs to sider av røret med tape. Dekk pluggene, og dekorere periskop med papirer eller maling. Gutter kan være lurt å farge rørene i en slags kamuflasje stil, mens jentene vil kanskje en penere design.

Hint

I stedet for å koble toalettpapir rør i trinn 1, kan du også erstatte dem for et papirhåndkle roll. Man kan også lage periskop fra større resirkulerte materialer, slik som en høy 1-liter melk kartong eller eske med kornvarer, som har en tendens til å være mer robust og lettere å håndtere.

Maskeringstape og pakking tape fungerer best på papp Toalettpapir rør. Ikke bruk tradisjonelle cellofan tape, betyr det ikke holder svært godt på papp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-periscopes-med-toalettpapir-ruller/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Candles Bruke toalettpapir ruller Hvordan lage Candles Bruke toalettpapir ruller
  - 阅 0

  Lage en "lys" med barna er en kreativ måte å slå søppel til skatt. I stedet for å kaste en toalettpapir roll bort når papiret er borte, lagre den i bruk i et håndverk prosjekt. Med litt hjelp fra noen grunnleggende kunst forsyninger, kan barnet

 • Hva du gjør med toalettpapir ruller
  - 阅 0

  Toalettpapir ruller behøver ikke å kastes med en gang. Du kan resirkulere papp rør og bruke dem til å gjøre ting for barn, stearinlys, Tanker og leker. Du kan bruke dem på middagsbordet eller bruke dem til å holde kattene okkupert. I stedet for å kas

 • Hvordan lage ting med tyggegummi Folie
  - 阅 1

  Hvordan lage ting med tyggegummi Folie. En rask underholdning når du kjeder deg er å gjøre ting med tyggegummi folie. Du kan gjøre alle typer objekter som er nyttige, dum eller bare ren rart - men vær advart - tyggis folie håndverket prosjekter kan v