Amopage

Hvordan lage pastinakk suppe

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage pastinakk suppe


Pastinakk er en vintergrønnsaker med en søt, nøtteaktig smak som er perfekt for å lage en tykk og velsmakende suppe som bærer flere nivåer av smak --- søt, krydret og jordnær. Det fungerer fint som et første kurs, men er solid nok til å bli servert som en frittstående måltid. Denne oppskriften er en sikker hit og kan piskes opp på under en time. Serverer åtte.

Du trenger

stor kjele

8 ss. smør

3 kopper hakkede pastinakk

2 hakkede medium løk

1/2 kopp hakket selleri

2 fedd finhakket hakket hvitløk

2 ts. revet frisk ingefær

1 ts. muskat

1 ts. timian

1 ss. maisstivelse

7 kopper grønnsaksbuljong

Blender eller food prosessor

1 kopp fløte

Salt og pepper

Tørket persille flak

revet gulrot

Bruksanvisning

Smelt 8 ss. smør i en stor kjele. Legg 3 kopper hakkede pastinakk, 2 hakkede middels løk, 1/2 kopp hakket selleri, 2 fedd finhakket hakket hvitløk, 2 ts. revet frisk ingefær, 1 ts. timian og 1 ts. muskat. Småkoke under stadig omrøring, for åtte til 10 minutter eller til det er mykt. Fjern fra varmen.

Hvordan lage pastinakk suppe


Dryss 1 ss. maisstivelse over blandingen og rør godt å blande.

Legg til 7 kopper grønnsaksbuljong og rør godt. Plasser potten tilbake på komfyren og kok opp. Når suppen har begynt å koke, reduser varmen og la det småkoke i 25 til 35 minutter.

Hvordan lage pastinakk suppe


Fjern fra varmen. Hell suppen i en blender eller food processor og kjør til tykk og jevn. Hvis suppen vises for tynn, gli inn i en ytterligere 1 ss. cornstarch.

Hell suppen tilbake i kjelen og sett den tilbake på komfyren. Tilsett 1 kopp ofcream og la det småkoke i åtte til ti minutter. Salt og pepper etter smak.

Hvordan lage pastinakk suppe


Pynt med tørket persille flak og revet gulrot når du er klar til å tjene.

Hint

Krydder i denne suppen kan enkelt justeres til din smak. Som suppen koker for siste gang, smake på det og legge til flere krydder hvis ønskelig. Denne suppen kan være nedkjølt og varmes opp senere, bare sørg for å vente til den er romtemperatur før du setter den i kjøleskapet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-pastinakk-suppe/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Minestrone suppe Hvordan lage Minestrone suppe
  - 阅 3

  Lær å lage hjemmelaget minestronesuppe i denne gratis oppskriften video serie om sunn matlaging. oppsummering Series Ingenting tilfredsstiller som en bolle med varm hjemmelaget suppe etter en lang, frustrerende dag på jobb eller skole. Mat har den un

 • Hvordan lage en suppe Can Sculpture
  - 阅 0

  Noen av de mest kjente billedkunstnere i den moderne dag er kjent for å lage kunstverk med materialer som ellers ville bli resirkulert eller kastes. Tomme suppebokser sørger for en solid struktur i en skulptur samtidig som det gir et medium som er um

 • Hvordan lage en suppe fra bunnen Hvordan lage en suppe fra bunnen
  - 阅 0

  Making suppe er så lett. Jeg har gitt alle de nødvendige ingrediensene og bilder for å vise hvordan i hvert trinn. Familien din vil elske denne friske smaker suppe. Du trenger en pott 2 ss. salt 1 ss sort pepper En kopp, hakket løk En kopp, hakket se