Amopage

Hvordan lage Naturtro Clay Dolls

- Views 1
Advertisement

Hvordan lage Naturtro Clay Dolls


Arbeide med leire kan være en veldig givende aktivitet. Når det gjelder å skape realistiske utseende dukker, derimot, kan prosessen være litt frustrerende. Ved å implementere visse verktøy og teknikker, kan du i stor grad øke sculpting ferdigheter og produsere et display kunstverk som ligner livet.

Du trenger

polymer leire

Craft ledning

maskeringstape

sculpting verktøy

Genesis varme satt maling

Kjevle eller pasta maskin

Exacto kniv

Sucker stick

Aluminiumsfolie

embossing pistol

Klar armatur

Mål en stripe av håndverket wire som vil være lik tre lengder av ønsket størrelse på dukken.

Hvordan lage Naturtro Clay Dolls


Brett stripe av ledningen i to. Danne ledning i form av et legeme. Lag bena og vri wire for hver etappe opp til begynnelsen av torso. Gjenta denne prosessen for hver arm.

Forsterk torso ved å pakke kabelen rundt magen området et par ganger. Du trenger ikke å danne et hode som du vil lage den separat.

Hvordan lage Naturtro Clay Dolls


Flate ut en stor del av leire som skal brukes til å dekke armatur ved hjelp av en kjevle eller en pasta maskin.

Hvordan lage Naturtro Clay Dolls


Skjær separate biter av leire for å bli pakket rundt lemmer og kroppen av din armatur. Et verktøy kniv fungerer godt for dette.

Forme leire rundt hver lem, så vel som torso. Glatt og definere kroppsdeler ved hjelp av fingrene og dine sculpting verktøy.

Forme hodet

Plasser en rund ball av aluminium på den ene enden av en lollipop pinne. Dette vil til slutt bli hodet på dukken. Ved hjelp av pinnen av en av sculpting verktøy, trykk ned over hele forsiden av aluminium ball for å markere hvor øynene blir. Dette bør lage en horisontal innrykk over midten av ballen.

Hvordan lage Naturtro Clay Dolls


Cover og fest aluminium ball til lollipop pinne med maskeringstape. Gjør det så smidig som mulig. Dette vil bidra til leiren for å forholde seg til hodet.

Form to runde, flate stykker av leire for forsiden og baksiden av hodet. Bruke dem til hodet og blande leire sammen.

Forsterk den horisontale linjen som representerer hvor øynene skal gå ved å trykke hardt på sculpting verktøy mot innrykk.

Mote ørene av to små symmetriske stykker av leire. Definer sprekker og spor som svarer fra øre til øre. Påfør ørene ved å blande de ytre kantene av hver øre til hodet. En tenkt horisontal linje fra toppen av ørene bør komme til å hvile på øyenbrynene. Dette vil hjelpe deg å plassere dem på riktig måte.

Forme ansiktet

Lag biter av leire til å gjelde hodet som blir ansiktet til dukken. Lag to identiske leire kuler som vil bli øynene. Legg dem i fordypningen du opprettet. Sørg for å forlate nok plass til nesen.

Lag en liten orm-formet stripe av leire og legg over øynene for å danne brow linje. Blande leire og glatte ut linjer.

Danne en ball av leire som ligner på et stort riskorn. Plasser denne mellom øynene for å danne en nese. Ved hjelp av en pekepenn, lage neseborene og definere formen på nesen. Blande kantene av leire inn i resten av ansiktet.

Hvordan lage Naturtro Clay Dolls


Lag en annen orm-formet stripe en tredjedel av lengden på brow linje. Dette vil bli overleppa. Bruk den under nesen.

Rull ut en ball av leire om størrelsen og formen på en avlang ert. Plasser den hvor haken ville være. Ved hjelp av en skje-tipped sculpting verktøy, skyv den øverste halvdelen av erte opp til toppen leppe. Dette vil bli den nedre leppe. Blande og glatte leire inn i resten av ansiktet.

Bygge opp i ansiktet

Form to symmetriske baller av leire og litt flat dem ved å trykke dem forsiktig mellom fingrene. Anvende dem på hver side av kinnene. Dette vil bygge opp ansiktet og bidra til å skape kinnben og dybde til skulpturen.

Fortsett å legge til dybde og definere funksjoner av ansiktet til du er fornøyd med symetry og formen på ansiktet.

Ikke glem linjer og rynker rundt munnen og øynene.

Kutt lollipop pinne til omtrent en halv tomme under hodet slik at du kan sette den inn i armaturen.

Sett hodet inn i armaturen og legge et snev av leire rundt halsen for å blande de to delene. Legg noen endelige berører til dukken før baking.

Hvordan lage Naturtro Clay Dolls


Baking og maleri

Bake skulptur dukken på leire produsentens foreslåtte tid og temperatur på et glass, ildfast form. Lining parabolen er ikke nødvendig, men vær forsiktig med hvordan du plasserer dukken så intrikate linjer og former er ikke kompromittert under stekingen.

Maling på øynene når dukken er fjernet fra ovnen og avkjølt. Du kan laget forskjellige nyanser av Genesis kunstner Colors varme satt oljemaling til du oppnår ønsket effekt. Bruk din preging pistol å sette malingen ved å rette pistolen mot det området du ønsker å tørke.

Legg rødme til kroppen ved hjelp av kjøttet tonet Genesis kunstner farger varme satt maling. Fokus på ømfintlige områder som albuer, knær, topper av ører, kinn og buk.

Hvordan lage Naturtro Clay Dolls


Påfør håret til ferdig dukke. Hår kan legges ved å lime på en parykk eller individuelle deler av håret.

Spray på en sealer for å beskytte den ferdige dukke. Dukken er nå klar til å bli kledd og vises.

Hint

Super Sculpey fungerer godt for sculpting realistiske leire dukker. Det forblir smidig uten å være for myk. Det tørker ikke ut veldig fort. Den kommer også i en kjøtt-lignende tone.

Baking bør gjøres i et godt ventilert område som garasjen. Selv om gasser ikke er giftige, kan de være irriterende for visse individer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/hvordan-lage-naturtro-clay-dolls/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en Clay armbånd med Overganger Hvordan lage en Clay armbånd med Overganger
  - 阅 0

  Cool håndverk hjemme, som leire armbånd! Lær å lage armbånd av leire og perler i denne gratis smykker og laging video. oppsummering Series Har du en idé til et vakkert kjede design? Fra øredobber og armbånd til enkeltkjedet og forseggjort multi-stran

 • Hvordan lage Polymer Clay Perler Hals Hvordan lage Polymer Clay Perler Hals
  - 阅 1

  Leter etter morsomme og enkle håndlagde smykker prosjekter? La vår ekspert viser deg hvordan du gjør polymer leire perle kjeder i denne gratis smykker lage video-serien. oppsummering Series Folk har vært iført smykker tilbehør i århundrer, og det er

 • Hvordan lage en Rag Doll Hvordan lage en Rag Doll
  - 阅 21

  Hvordan lage en Rag Doll. Denne enkle filledukke kan gjøres i en ettermiddag og er et stort prosjekt for nybegynnere dukke beslutningstakere. Bruk skrap stoff eller billig stoff rester å konstruere dukken. Du trenger knapper Doll Hair broderi Needles